Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Somistuksen, stailauksen ja sisustusmyynnin ammattilaiseksi, Myynnin ammattitutkintoon valmistava koulutus (Eura, 3.10.2016 - 30.11.2017)

Hae koulutukseen

HAKEMINEN:
Hakuaika 9.9.2016 mennessä. Täytä hakulomake allaolevasta linkistä
tai tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä osoitteeseen:
Sastamalan koulutuskuntayhtymä / Aikuiskoulutus,
Kauvatsantie 189, 32800 Kokemäki.

LISÄTIEDOT:
Katja Salo-Anttila
p. 044 560 4736
katja.salo-anttila(at)sasky.fi

Armi Kouhia
050 436 8500
armi.kouhia(at)sasky.fi

Hae koulutukseen

Paikkakunta:
Eura

Oppilaitos:
Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Ajankohta:
3.10.2016 - 30.11.2017

HINTA: 250 € ja tutkintomaksu 58 €.

Koulutuksen tavoitteena on antaa monipuoliset valmiudet suorittaa myynnin ammattitutkinto ja saada oppia myymälän, kodin sekä julkisten tilojen suunnitteluun sekä somistamiseen.

SISÄLTÖ:
1) Somistus, stailaus ja sisustaminen
Näyteikkunat, myymälän esillepano, värioppi ja -suunnittelu, piirtäminen, tekstaus, esitystekniikka, sisustus, somistusmateriaalit, yrityksen visuaalinen ilme ja myymäläsuunnittelu.

2) Myyntiin valmistautuminen
Liiketoiminta, asiakaspalvelu ja myyntityö, tuotetuntemus, kysyntä ja tarjonta, kestävä kehitys, myymälä- ja asiakaspalveluturvallisuus, työnopastaminen, tietotekniikka ja ammatillinen kehittyminen.

3) Myynnin toteuttaminen
Asiakkuuksien hoitaminen, markkinointi ja mainonta, asiakaspalautteet, palvelukonsepti, myyminen eri kohderyhmille, vuorovaikutus ja myynnin kannattavuus.

VALINNAISET TUTKINNON OSAT
4) Tuoteryhmän hoitaminen TAI
Kaupan logistiikka, hankintojen suunnittelu, tuoteryhmät ja palvelukokonaisuudet, tilaus- ja toimintaprosessi ja varaston hallinta.

5) Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen
Markkinoinnin suunnittelu, markkinointi kanavat, kilpailutilanne, ulkoiset- ja sisäiset sidosryhmät, kannattavuus, raportointi, markkinoinnin toteutus.

TOTEUTUS:
Monimuotokoulutus, jossa teoriaviikoilla on koulutusta 2 – 4 päivää viikossa. Koulutus toteutetaan  lähi-, verkko- ja etäopetuksena.  Koulutuksessa on työssäoppimista ja erilaisia yhteistyöprojekteja.

Tähän koulutukseen on mahdollista hakea myös oppisopimuksella.

KOULUTUSPAIKKA:
Pappilanharjuntie 2, 27510 EURA,
teemapäiviä muissa SASKYN
toimipisteissä.

» Lataa tästä esite (pdf -tiedosto)

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi