Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen uuden lentokonealan oppimisympäristön vihkiäisjuhla 31.8.2016

30.08.2016

Sastamalan koulutuskuntayhtymän (Sasky) Mäntän seudun koulutuskeskuksen uuden lentokonealan oppimisympäristön vihkiäisjuhla pidetään keskiviikkona 31.8.2016 kello 13.30 os. Sassintie 29, Mänttä. Tilaisuuden juhlapuhujana on opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Mika Tammilehto. Patria Aviation Oy:n tervehdyksen tuo yksikönjohtaja Harri Lempinen ja Mänttä-Vilppulan kaupungin tervehdyksen kaupunginjohtaja Esa Sirviö. Tilaisuudessa esiintyvät myös Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat. 

Lentokonealan koulutuksen jatkuminen ja kehittyminen Mänttä-Vilppulassa on nähty alueellisesti tärkeäksi. Mänttä-Vilppulan kaupungin tekemä päätös 2 milj. euron pääomakorotuksesta koulutuskuntayhtymän lentokonealan koulutustiloihin mahdollisti kuntayhtymälle n. 1600 m² kokoisen lentokonealan koulutustilan rakennustyön käynnistämisen. Juupajoen kunta osallistuu peruspääoman korotuksella koulutustilan varustamiseen. Uusi koulutustila on valmistunut Sassin alueelle, parin kilometrin päähän Mäntän keskustasta. Koulutustilojen valmistuminen kyseiselle alueelle tukee lentokentän tulevaa harrasteilmailutoimintaa ja on omalta osaltaan mahdollistamassa tulevaisuudessa myös lentokoneiden huoltotoiminnan sijoittumista Sassin lentokentän alueelle. 

SASKY tekee suunnitelmallista yhteistyötä työelämän kanssa. Lentokonealalla yhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Patria Aviation Oy sekä Finnair ja GA Telesis. Yhteistyötä tehdään myös monen muun huolto-organisaation kanssa, jotka ovat työllistäneet oppilaitoksesta valmistuneita opiskelijoita. 

Rakentaminen toteutetiin KRV urakkana. Pääurakoitsijana oli Rakennusliike K ja M Lammi Oy Orivedeltä. Rakennustyöt käynnistyivät syksyllä 2015. Tavoitteena oli, että Mäntässä järjestettävä lentokonealan koulutus päästään elokuussa aloittamaan uusissa nykyaikaisissa tiloissa.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi