Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Verkko- ja iltaopinnot sekä työelämäpainotteiset opinnot

Tästä löydät tarjontamme verkko-, ilta sekä työelämäpainotteisissa opinnoissa

Ryhmät ovat täynnä! Seuraava haku 17.3. - 17.4. (hakulinkki avautuu myöhemmin).

Verkko-opinnot

Opiskelu verkkoympäristössä on ajasta ja paikasta riippumatonta. Verkkotapaamiset ovat pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00 välillä (tarvittaessa mahdollisuus myös iltaohjaukseen) ja ohjaus tapahtuu pääosin verkossa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) mukaan. Verkko-oppimiseen kuuluu opiskelijoiden ja opettajan lähitapaamiset. Opetusmenetelmät perustuvat suurelta osin ongelmakeskeiseen ja tutkivaan oppimiseen sekä projektityöskentelyyn.

Verkko-opiskelu sisältää työssäoppimista, jossa opiskelija toimii aidossa työympäristössä. Työssäoppimista on vähintään 30 osaamispistettä.

Tarjoamme seuraavat verkko-opiskeluvaihtoehdot:MSKK_verkko

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Pääsyvaatimuksena verkko-opintoihin on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys, kuulokemikrofoni sekä webkamera. Opinnot alkavat 1-2 päivän lähiopetuksella.
Lisätietoja: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

Järjestetään myös näyttötutkintona verkossa, lisätietoja täältä.


Työelämäpainotteiset opinnot

 Tarjoamme seuraavat työelämäpainotteiset opinnot, jotka sisältävät myös verkko-opetusta:

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Pääsyvaatimuksena on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys sekä webkamera.
Kysy lisätietoa koulutuksista:koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

 

Iltaopinnot

Seuraava aloitus elokuussa 2017, hakuaika keväällä 2017 (tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin).

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Pääsyvaatimuksena on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Iltaopinnoissa on neljä lähiopetusiltaa/viikko sekä verkko-opintoja. Lisätietoja koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi