Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Ikaalisten kauppaoppilaitos

ROKATAAN MERKONOMIKSI - uusi koulutus alkaa tammikuussa Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa!

Voit hakea tavalliseen merkonomikoulutukseen tai uuteen enemmän rokkaavaan merkonomikoulutukseen. Opiskelut alkavat lähipäivällä ma 9.1.2017 klo 9.00 (monimuotokoulutus).

Wilman kautta suorahaku https://wilma.sasky.fi/browsecourses

    

Toteuta unelmasi ja tee musiikista itsellesi työpaikka! Liiketalouden perustutkinto, merkonomi (monimuotokoulutus).

Sastamalan koulutuskuntayhtymän Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa käynnistetään tammikuussa 2017 merkonomikoulutus uudella tavalla. Uutena painotuksena tutkinnossa on kulttuurin ja
liiketalouden osaamisen yhdistäminen. Merkonomikoulutuksesta on tähänkin mennessä syntynyt monipuolisia osaajia ja nyt tarjoutuu tilaisuus syventyä musiikkibisnekseen. Muitakaan
toimialoja ei suljeta pois, vaan opiskelija voi kulkea liiketalouden perustutkinnossa omia opintopolkujaan pitkin, vaikkapa matkailuun, elämyspalveluihin tai mainontaan ja mediatuotantoon suuntautuen.
Ikaalisten kauppaoppilaitoksen opettajien lisäksi koulutusta on vetämässä musiikkibisneksen ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta, mm. legendaarisen W.A.S.P.–yhtyeen kitaristi Douglas Blair sekä
musiikkimaailman moniosaaja Sami Hintsanen. Yhteistyötä tehdään myös Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen eri ammattialojen kanssa.

Opintojen aikana toteutetaan tapahtumia ja projekteja viihde- ja musiikkialan toimijoiden kanssa. Asiakaspalvelu ja myynti sekä yrittäjyys ovat opintojen keskeisiä teemoja. Tärkeä osa on myös
työssäoppiminen ja ohjattu yhteistyö työelämän kanssa. Valmistuttuaan merkonomit voivat työskennellä musiikkialalla, tapahtumatuotantoyrityksissä, mainos ja media-alalla, matkailualan yrityksissä, erilaisissa kulttuuri- ja liikuntajärjestöissä tai kaupanalan eri tehtävissä.

Paikka: Ikaalisten kauppaoppilaitos, Ikaalinen
Koulutuksen kesto: n. 2 vuotta monimuoto-opintoina (tammikuu 2017 – joulukuu 2018)

Haku: Wilman kautta suorahaku https://wilma.sasky.fi/browsecourses

Kohderyhmä: Kaikki kulttuurituotannon suunnittelusta ja toteuttamisesta kiinnostuneet (peruskoulun suorittaneet, ylioppilaat, ammatillisen perustutkinnon suorittaneet, ammatin vaihtajat)

Opiskelijaedut: Kannettava tietokone ja ohjelmistot käyttöön opiskelun ajaksi, äänitysstudion käyttömahdollisuus, opinnot kuuluvat opintososiaalisten etujen piiriin

Lisätiedot koulutuksesta opinto-ohjaaja tuula.karttunen@sasky.fi, puh. 044 034 5751 tai toimistosta puh. 044 755 4548.


Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu vuonna 1962.

Lukuvuonna 2016 - 2017 Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa opiskee n. 125 opiskelijaa.

Samassa kiinteistössä opiskelevat myös Tredun Ikaalisten toimipisteen lähihoitajaopiskelijat ja Tampereen ammattikorkeakoulun liiketalouden monimuodon aikuisopiskelijat ja erikoistumisopiskelijat.

Meille voi päästä opiskelijaksi myös hakemalla suorahaussa liiketalouden perustutkintoon (merkonomi) tai tieto-ja viestintätekniikan perustutkintoon (datanomi).

Tammikuulla alkavalle monimuoto-opetukselliselle merkonomi- tai rokkaa merkonomi-linjalle ei ole yhteishakua vaan suorahaku koko ajan.

Merkonomin monimuoto-opetukseen voit hakea vaikka non-stoppina suorahaussa, jos olet suorittanut ylioppilastutkinnon tai jonkun muun ammatillisen perustutkinnon, olet ammatinvaihtaja, työtön tai työn ohessa opiskelevaksi haluava - meillä on siihen jatkuva suorahaku! Räätälöidään juuri Sinulle sopiva opinto-ohjelma. Soita ja kysy lisää!

Lisätietoja opinto-ohjaajalta p. 044 034 5751 tai tuula.karttunen@sasky.fi tai toimistosta puh. 044 755 4548.               

         

 
 

 

 

Tykkää meistä facebook

13.01.2017 Viikkotiedote 3

10.11.2016 Opiskelijan opas 2016 - 2017

07.10.2016 Rokkaa merkonomiksi!

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi