Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto (TPA) tuli osaksi SASKY koulutuskuntayhtymää 1.1.2017 alkaen.

TPA:n sivuille pääset tästä.

Esittely

Tampereen palvelualan ammattiopistossa tarjotaan koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Olemme pieni ja kodikas n. 240 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta.

Oppilaitoksemme sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa. Toimitilamme ovat viihtyisät ja ajanmukaiset.

Järjestämme toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaa koulutusta. Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla meillä voi opiskella  kokiksi, tarjoilijaksi, kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi. Tammikuussa 2017 aloitimme Valma-koulutuksen, joka valmistaa ammatilliseen peruskoulutukseen. Syksyllä 2017 aloitamme myös sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutuksen, josta valmistutaan lähihoitajaksi. Järjestämme koulutusta sekä päivä-, että monimuotokoulutuksena.

Lue lisää oppilaitoksemme historiasta.

 

Hae meille opiskelemaan! 

Haku aikuiskoulutukseen (kokki, tarjoilija, kodinhuoltaja tai toimitilahuoltaja) 2.1.-28.4.2017

Hae tästä: https://wilma.tpa.fi/browsecourses

        Kysy lisää TPA:n aikuiskoulutuksesta p. 044 774 5009

 

Yhteishaku syksyllä 2017 alkaavaan koulutukseen on 21.2. - 14.3.2017.

Haku osoitteessa www.opintopolku.fi

 

Kysy vapaita opiskelupaikkoja:

  • Opintotoimisto p. 044 774 5008 tpa (at) sasky.fi
  • Opinto-ohjaaja Minna Vainio p. 044 774 5005 etunimi.sukunimi@sasky.fi

 

 

Aikuiskoulutus, oppisopimus ja lyhytkurssit

Aikuiskoulutusosasto järjestää aikuisille tarkoitettua lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja.

Koulutustarjontaa on erilaisista lyhytkursseista ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin asti. Tavoitteenamme on vastata alueemme työelämän vaatimuksiin ja kehittää opiskelijoidemme osaamista.

 tpa_talo_terassi

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi