Siirry sisältöön

Kunta-alan esihenkilövalmennus, Varsinais-Suomi

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Neljä ihmistä keskustelemassa pöydän ääressä.
Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Johtaminen, Kunta-ala
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Lähiesimiestyön ammattitutkinnolla osaamista, varmuutta ja työkaluja valmentavaan johtajuuteen

Lähiesihenkilöiden koulutusohjelma tarjoaa tukea niin arjen työhön kuin haastaviinkin esihenkilötehtäviin. Ohjelman ytimessä ovat kehittämisosaaminen ja työyhteisöosaaminen. Osallistumalla ohjelmaan saat loistavan tilaisuuden verkostoitua ja saada vertaistukea muilta esihenkilöiltä.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Kuntavalmennuksen ammattilaistiimin kanssa. Vaihtuvat kouluttajat ovat omien alojensa asiantuntijoita. Heistä jokainen työskentelee kouluttamallaan alalla, jonka ansiosta he tunnistavat työelämän kehittymistarpeet.

Koulutuspäivät tarjoavat mahdollisuuden oman osaamisen reflektointiin ja aktiiviseen vuorovaikutukseen muiden osallistujien kanssa.  Päivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittämään osaamistasi tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen sekä lähiopetusta että livevalmennusta verkossa. Lähitapaamiset pidetään Raisiossa.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Opinnot toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa ja esihenkilötehtäviä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkaohjaaja, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.Opinnotkoostuvat koulutuspäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön.

Lisätietoa oppisopimuksesta: Oppisopimus | SASKY koulutuskuntayhtymä

Koulutus on suunnattu Varsinais-Suomen kunta-alan lähiesihenkilöille tai muuten vastuullisessa päivittäisjohtamisen roolissa toimiville. Koulutusohjelma soveltuu myös esihenkilöään sijaistaville henkilöille.

Koulutuksen sisältö

Opinnot koostuvat koulutuspäivistä, työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omassa työssä. Opintopäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja mukailevat Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnon perusteita. Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen. Oppisopimuskoulutuksen aikana suoritettavat tutkinnon osat ovat Lähiesimiehenä toimiminen, Henkilöstötyö ja Kehittämistyö.

Koulutuspäivien sisältö ja aikataulu 2024-2025

29.8.2024 ESIHENKILÖ SUUNNANNÄYTTÄJÄNÄ

19.9.2024 PEREHDYTTÄMINEN

10.10.2024 MINÄ, OSAAMISENI JA TIIMINI

7.11.2024 TYÖSUHDEOSAAMINEN 1

5.12.2024 TYÖSUHDEOSAAMINEN 2

16.1.2025 KEHITTÄMISEN ABC

13.2.2025 JÄNNITTEISTEN TILANTEIDEN KOHTAAMINEN JA KORJAAMINEN

19.3.2025 HYVINVOIVA ESIHENKILÖ – HYVINVOIVA TIIMI

16.4.2025 ASIAKKUUSOSAAMINEN JA DIGITALISAATIO

14.5.2025 VAIKUTTAVA VIESTIJÄ

13.8.2025 OSALLISTAVA ESIHENKILÖ 

10.9.2025 MUUTOSVIESTINTÄ JA TIEDON JAKAMINEN, VALMENNUKSEN PÄÄTÖS

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.

Lue lisää sivuiltamme Oppisopimus | SASKY koulutuskuntayhtymä

Kysyttävää koulutussisällöistä? Ota yhteyttä:

Anne Enckelman

Kuntavalmennus

0400 720 575

anne@kuntavalmennus.fi

Kysyttävää oppisopimusasioista ja tutkinnon suorittamisesta? Ota yhteyttä: