Siirry sisältöön

Tulevaisuuden esihenkilö – valmennusohjelma kiinteistöpalveluiden arjen vastuuhenkilöille

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kaksi vaaleansinisiin paitoihin pukeutunutta henkilöä työskentelee pöydän ääressä tutkien kirjaa ja papereita, jotka liittyvät rakennussuunnitelmiin, taustalla on viherkasvi ja pöydällä työvälineitä, kuten viivain ja muki.
Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
esihenkilötyö, Johtaminen, Kehittäminen
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Lähiesimiestyön ammattitutkinnolla lisää varmuutta ja työkaluja omaan työhön

Koulutusohjelmassa saat varmuutta ja työkaluja tiimin ohjaamiseen, asiakassuhteiden hoitoon, toiminnan laadun ja kannattavuuden kehittämiseen sekä oman työsi johtamiseen.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähi- ja etävalmennuspäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Valmennuspäivät ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä oppimista. Valmennuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella.

Tarkemmat koulutuspäivien sisällöt näet alla olevasta +Lisätietoja -kohdasta

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Tulevaisuuden esihenkilö – Valmennusohjelma kiinteistöpalveluiden arjen vastuuhenkilöille

  Paikkakunta
  Oppisopimus
  Hakuaika
  14.06.2024 — 03.09.2024
  Koulutus alkaa
  11.10.2024
  Lisätietoa

  Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Stara Consulting Oy:n kanssa. Ryhmäkoko on 15 henkilöä, oppisopimuskelpoiset hakijat valitaan hakeutumisjärjestyksessä.

  Koulutuksen sisältö ja valmennuspäivät:

  11.10.2024
  1. Minä esihenkilönä

  19.11.2024
  2. Esihenkilötyön vastuut ja velvollisuudet

  8.1.2025
  3. Toiminnan kehittäminen

  5.2.2025
  4. Esihenkilön työkalut

  12.3.2025
  5. Toiminnan kannattavuus

  8.4.2025
  6. Valmentava johtaminen ja itseohjautuvuus

  7.5.2025
  7. Esihenkilö taitavana vuorovaikuttajana

  3.6.2025
  8. Osaamisen kehittäminen

  4.9.2025
  9. Osallistava esihenkilö

  23.10.2025
  10. Asiakaskokemus


  Lisätietoja valmennuspäivien sisällöistä antaa: Minna Stara, minna.stara@staraconsulting.fi, p. 044 7333 136

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistöpalveluiden parissa työskenteleville esihenkilöille, joiden vastuulle kuuluu työn organisointi-, myynti- tai asiakaspalvelutehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Opintopäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja mukailevat Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteita. Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen. Koulutuksen aikana suoritetaan kaikille pakollinen tutkinnon osa Lähiesimiehenä toimiminen, sekä kaksi valinnaista tutkinnon osaa, jotka voit valita seuraavista:

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan.

Oppisopimuskoulutuksessa palkansaajalla tulee olla jo hakemusvaiheessa työpaikkaohjaaja, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Yrittäjällä tulee olla nimettynä itselleen mentoriksi toinen yrittäjä. Yrittäjällä tulee olla myös koko koulutuksen ajan voimassa YEL- tai MYEL-vakuutus. Katso lisää sasky.fi > Opiskelijalle > Oppisopimus.

Kysyttävää koulutussisällöstä tai oppisopimuksesta? Ota yhteyttä: