Lataa pdf

HeViTaitaja, hedelmä- ja vihannesosaston hoitaminen, 15 osp

Koulutusaika: 25.10.2023 – 30.4.2024
Hakuaika: 12.9.2023 – 6.10.2023

Koulutuksen kuvaus

Tämä hedelmä- ja vihannesosastolla työskenteleville myyjille suunnattu HeviTaitaja- koulutusohjelma antaa sinulle tietoja ja taitoja omassa työssäsi onnistumiseen. Koulutusohjelman tavoitteena on syventää Hevi-osaamista kohti parempaa asiakaspalvelua ja myyntiä. Koulutusohjelman aikana suoritat paikallisen tutkinnon osan, HeviTaitajan. Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja saat virallisen tutkintotodistuksen.

Koulutusohjelma on käytännön läheinen ja osallistava, sen aikana pääset jakamaan osaamistasi Hevi-osastoilla työskentelevien kanssa.

Lähipäivät toteutetaan Tampereen palvelualan ammattiopistolla osoitteessa Koulukatu 18, Tampere. Koulutuksen kesto on 6 kuukautta, ja koulutukseen sisältyy neljä lähipäivää. Muu oppiminen tapahtuu työpaikalla.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähipäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Lähipäivät ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä oppimista. Lähipäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Viikkotuntimäärän tulee olla työsopimuksessa vähintään 25 h / viikko. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkaohjaaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Työpaikkaohjaajille järjestetään erillinen infotilaisuus koulutusohjelman oppimisen ohjauksesta.

Koulutuksen sisältö

Lähipäivien aiheet mukailevat HeviTaitaja, hedelmä- ja vihannesosaston hoitaminen, 15 osp, tutkinnon osan perusteita.

LÄHIPÄIVÄT:

Koulutusohjelman aikana opit hedelmä- ja vihannesosaston tuotteiden käsittelyn perusasiat, työprosessit, myyvän esillepano perusperiaatteet, syvennyt vuorovaikutteiseen asiakaspalveluun ja sen elementteihin sekä opit tuntemaan tuotteiden kannattavuuden perusperiaatteet ja hävikin merkityksen kannattavuuteen.

Lähipäivien aikataulu:

25.10.2023

14.11.2023

9.1.2024

19.3.2024

Kenelle

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit vähittäiskaupan alalla hedelmä- ja vihannesosastolla myyjänä. Sinulla on perustaidot osastolta hallussa ja kaipaat syventävää tietoa ja tehokkuutta omaan työskentelyyn.

Jatko-opintomahdollisuudet

Voit jatkaa opintojasi koko perustutkinnon suorittamiseen, jolloin suoritettu paikallinen tutkinnon osa tunnustetaan osaksi tulevaa tutkintoasi.

Lisätietoja antaa

Koulutussisältö:
Sari Forss, 044 774 5021, sari.forss@sasky.fi ja Sari Yliviikari, 050 341 3200, sari.yliviikari@sasky.fi

Oppisopimusasiat:
Marja Kivivuori, 040 480 6658, marja.kivivuori@sasky.fi

Hae koulutukseen