Lataa pdf

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtajuuden ytimessä

Koulutusaika: 26.10.2023 – 31.12.2024
Hakuaika: 22.6.2023 – 3.10.2023

Koulutuksen kuvaus

Tämä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusohjelma tarjoaa käytännönläheisen tavan kehittyä johtajuuden eri osa-alueilla toimintaa ennakoivaksi sekä luotsaavaksi johtajaksi, joka osaa toimia nykypäivän muuttuvassa toimintaympäristössä. Osallistujana saat aktiivisella otteella vahvistusta osaamiseesi, erilaisia näkökulmia, toimivia arjen johtamisen työkaluja ja kehität samalla vastuualueesi toimintaa sekä opit reflektoimaan toimintaasi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saskyn, Business Collegen ja Spring Housen johtamisen ja kehittämisen ammattilaisten kanssa, ja se toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti live- valmennuksesta verkossa, itsenäisesti suoritettavista verkko- opinnoista, työhön sovellettavista oppimis- ja kehittämistehtävistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Opetuspäivien aikana saadut alustukset ja pohdinnat, keskinäinen kokemusten vaihto, henkilökohtainen ja pienryhmäohjaus sekä oma panoksesi auttavat sinua kehittymään työssäsi. Työssäoppimisessa sovellat valmennuspäivien aikana saamiasi oppeja käytännön johtamistyöhösi.

Osaamisesi osoitat arjen johtamistehtävissäsi näyttöinä omalla työpaikallasi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen.

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Katso lisää SASKY > opiskelijalle > oppisopimus.

Koulutuksen sisältö

Valmennuspäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja ne pohjautuvat Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon perusteisiin.

TUTKINNON OSAT:

Kaikille yhteinen: Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitset kaksi:
Strategiatyön johtaminen / Työyhteisön kehittämisen johtaminen / Henkilöstön ja osaamisen johtaminen / –Asiakkuuksien johtaminen / Talouden johtaminen / Projektin johtaminen / Tuotanto- tai palveluprosessin johtaminen

KOULUTUSOHJELMAN AIKATAULU

26.10.2023 Orientaatiotilaisuus, kaikille välttämätön
30.11.2023 Strateginen johtaminen, toimintaympäristö ja vastuullisuus
25.1.2024 Johda taloutta – tee tulosta
13.2.2024 Oman johtajuuden tunnistaminen ja kehittäminen, 360-johtamisarviointi
14.3.2024 Ihmisten johtaminen – strategiasta arjen keskusteluna
18.4.2024 Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
16.5.2024 Oma kehittyminen & yhdessä oppiminen, oma kehitysprojekti
11.6.2024 Vaikuttava johtamisviestintä, työyhteisö, toimintakulttuuri: Johtamisella työniloa!
Verkossa Johtamisen juridiikka ja projektijohtaminen (Itseopiskelu opintojen ajan)
22.8.2024 Prosessien asiakaslähtöinen kehittäminen
26.9.2024 Valmentava johtaminen ja haastavat johtamistilanteet
24.10.2024 Asiakkuuksien johtaminen

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kenelle

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit yrittäjänä tai johto- tai esihenkilötehtävissä yksityisellä tai julkisella sektorilla tai asiantuntijatehtävissä johtaen tulosyksikön toimintaa. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valittavalta henkilöltä edellytetään mahdollisuutta suunnitella ja organisoida yrityksen tai oman vastuualueen toimintaa ja taloutta sekä johtaa ja kehittää yrityksen tai oman vastuualueen henkilöstöä ja työhyvinvointia.

Jatko-opintomahdollisuudet

Erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Muuta huomioitavaa

Hakemusten käsittely ja yhteydenotot alkavat elokuussa.

Lisätietoja antaa

Tutkinnon suorittaminen: Sirkka-Liisa Haataja, 044 775 6445, sirkka-liisa.haataja@bc.fi
Oppisopimusasiat: Marja Kivivuori, 040 480 6658, marja.kivivuori@sasky.fi
Koulutuksen sisältö: Tiina Suorsa, 0400 215 275, tiina.suorsa@springhouse.fi

Lisätietoa oppisopimuksesta: https://sasky.fi/opiskelijalle/oppisopimus/

Hae koulutukseen