Lataa pdf

Koodaaja – FULL STACK, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ei hakua tällä hetkellä

Koulutusaika: 6.9.2022 – 31.12.2023
Hakuaika: 17.3.2022 – 4.8.2022

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon osat ohjelmointi 45 osp (Koodaaja Front End) ja ohjelmistokehittäjänä toimiminen 45 osp (Koodaaja Back End). Kokonaisuus antaa valmiuksia mobiili-, pilvi- ja palvelinsovellusten kehittämiseen kehittämiseen, kehitystiimin jäsenenä toimimiseen, asiakkaan kanssa kommunikointiin ja versiohallinnan käyttöön.
Opintojen aikana opitaan muun muassa ohjelmoinnin perusteita JavaScript-kielen avulla, selainsovellusten toteuttamista React-kirjaston avulla ja palvelinohjelmien tuottamista PHP- ja Node.js-ympäristöissä. Tämän lisäksi tutuksi tulevat kehitysympäristön käyttö, virheiden etsintä, toimintojen testaaminen, tietovarastojen toteuttaminen, API-rajapintojen hyödyntäminen sekä Git-versiohallinnan ja GitHub-palvelun käyttö.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on maksutonta. Mahdolliset oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelijat kustantavat itse.

Lisätietoja antaa

EI HAKUA TÄLLÄ HETKELLÄ

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Huittinen

Pekka Aalto
puh. 040 140 7105
pekka.aalto@sasky.fi