Kotisiivouspalvelujen tuottaminen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Sasky
Lataa pdf

Kotisiivouspalvelujen tuottaminen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutusaika: 12.8.2020 – 31.12.2020
Hakuaika: 20.2.2020 – 31.7.2020

Koulutuksen kuvaus

Kiinnostaako työ puhdistusalan ammattilaisena?

Tarjoamme sinulle koulutusta Kotisiivouspalvelujen tuottamiseen.
Koulutuksessa suoritetaan Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon kotisiivouspalvelujen tuottaminen (30 osp) -tutkinnon osa.
Koulutuksen jälkeen voit toimia kotisiivoustöissä auttaen ihmistä heidän arjessaan. Työpaikkoja on runsaasti erilaisissa siivouspalveluyrityksissä ja hoivapalvelukodeissa. Opiskelet henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaan erilaisissa toimintaympäristöissä.
Myös mahdollisuus opiskella oppisopimuksella.
Halutessasi voit tämän jälkeen suorittaa koko Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon sisältyy myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, josta sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Koulutuksen alussa opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon myös opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen. HOKSissa sovitaan opinnoista ja niiden suorittamistavoista sekä mahdollisista tukitoimista. Koulutusaika 1.4.2020–30.8.2020. (Lomajakso heinäkuun alussa 2 viikkoa).

Kenelle

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet.

Kustannukset opiskelijalle

Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvaatteista, -jalkineista ja -välineistä, oppikirjoista ja muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. Opiskeltavasta tutkinnosta riippuen kustannukset vaihtelevat paljon. Muutoin opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan.

Lisätietoja antaa

Eija Uotila
puh. 050 3458 725
eija.uotila@sasky.fi

Hae koulutukseen