Lataa pdf

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Tunneälykäs lähijohtaja

Hakuaika: 8.10.2021 – 28.1.2022

Koulutuksen kuvaus

Tämä lähijohtajien koulutusohjelma antaa sinulle osaamista, varmuutta ja työkaluja ryhmän johtamiseen valmentavalla otteella. Osallistujana opit taitoja, joilla mm. vahvistat työyhteisön vuorovaikutusta, jaat vastuuta, sitoutat työntekijöitä, ratkot haastavia tilanteita, tuet nopeaa oppimista ja työntekijöiden hyvinvointia ja kehität jatkuvasti työryhmäsi toimintaa.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti koulutuspäivistä, työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omassa työssä. Koulutuspäivät ovat tavoitteellista ja toiminallista yhdessä oppimista. Lähipäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Stara Consultingin johtamisen ja kehittämisen ammattilaisten kanssa, ja toteutetaan verkossa. Osallistua voit siis mistä vain.

Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen.

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Katso lisää opiskelijalle > oppisopimus.

Koulutuksen sisältö

Opintopäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja tukevat Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteita.

TUTKINNON OSAT:

kaikille yhteinen:
– Lähiesimiehenä toimiminen

valinnaiset osat (2):
– Henkilöstötyö
– Asiakkuuksien hoito
– Kehittämissuunnitelma

LÄHIPÄIVÄT:

MINÄ LÄHIJOHTAJANA: ITSENSÄ JOHTAMISEN TAIDOT

TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #1

TUNNEÄLYKÄS JOHTAMINEN #2

LÄHIJOHTAJAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

LÄHIJOHTAJA TAITAVANA VUOROVAIKUTTAJANA

MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #1

MUUTTUVA TYÖELÄMÄ #2

LÄHIJOHTAMISEN MENETELMÄT #1

LÄHJOHTAMISEN MENETELMÄT #2

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSEN VAIKUTUS ASIAKASKOKEMUKSEEN

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kenelle

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit vastuullisessa roolissa erilaisissa toimintaympäristöissä osana työryhmää, tiimiä, osastoa tai palveluyksikköä. Voit jo hoitaa lähijohtajan tehtäviä, suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä tai hoitaa kehittämistehtäviä. Koulutusohjelma soveltuu myös lähijohtajan tehtäviin siirtyville tai esimiestään tuuraaville henkilöille.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Lisätietoja antaa

Tutkinnon suorittaminen: Virpi Peltomaa, 040 595 9713, virpi.peltomaa@sasky.fi
Koulutuksen sisältö: Miia Tanskanen, 045 131 0910, miia.tanskanen@staraconsulting.fi
Oppisopimusasiat: Marja Kivivuori, 040 480 6658, marja.kivivuori@sasky.fi

Lisätietoa oppisopimuksesta: https://sasky.fi/opiskelijalle/oppisopimus/

Hae koulutukseen