Lataa pdf

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja, jatkuva haku

Mediapalvelujen toteuttaja
Koulutusaika: 12.8.2019 – 31.5.2022
Hakuaika: 30.1.2019 – 31.12.2019
Osaamisala: Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Koulutuksen kuvaus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittaneella on valmiudet toimia media-alan monipuolisissa tehtävissä. Tutkinnon suorittanut tuntee erilaisten tapahtumien toimintaympäristöt ja omaa valmiudet tehdä monipuolisia työtehtäviä erilaisissa työympäristöissä.
Perustutkinnon suorittanut on lähtökohtaisesti laaja-alainen oman osaamisalueen osaaja, mutta valmiudet voitavat kohdentua myös johonkin oman osaamisalan erityiseen osa-alueeseen.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon, audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan tutkinnon perusteiden mukaisesti koulutuksen pääpaino on erilaisten tapahtumien suunnitelmien toteuttamisessa, tapahtumatekniikan ja -rakenteiden hallinnassa ja rakentamisessa, visuaalisen ilmeen ja elämyksellisuuden toteuttamisessa sekä tapahtumaviestinnän hallinnassa. Koulutuksen tavoitteena on antaa mahdollisimman laaja-alainen osaaminen tapahtumien toteuttamiseen.

Mediapalvelujen toteuttajat ovat tapahtumatoteuttajia – ja rakentajia, joiden osaamista tarvitaan messu-, festivaali-, konsertti-, näyttely-, myynti- ja markkinatapahtumissa.

Ammatti sopii ihmisille, jotka pitävät tiimityöskentelystä. Alalta voi työllistyä erilaisiin projekteihin sekä yrittäjäksi.

Lisätietoja antaa

Ikatan toimisto:
044 755 4532
ikata@sasky.fi

Hae koulutukseen