Lataa pdf

Koodaaja – BACK END, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ei hakua tällä hetkellä

Koulutusaika: 6.9.2022 – 31.3.2023
Hakuaika: 17.3.2022 – 7.4.2022

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ohjelmistokehittäjänä toimiminen (45 osp) -tutkinnon osa. Kokonaisuus antaa valmiuksia palvelinsovellusten kehittämiseen, asiakkaan kanssa kommunikointiin ja versiohallinnan käyttöön.
Opintojen aikana opitaan muun muassa palvelinohjelmien tuottamista PHP- ja Node.js-ympäristöissä, tietovarastojen toteuttamista ja API-rajapintojen hyödyntämistä. Tämän lisäksi tutuksi tulee Git-versiohallinnan ja GitHub-palvelun käyttö.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on maksutonta. Mahdolliset oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelijat kustantavat itse.

Jatko-opintomahdollisuudet

”Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Lisätietoja antaa

EI HAKUA TÄLLÄ HETKELLÄ

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Huittinen

Pekka Aalto
puh. 040 140 7105
pekka.aalto@sasky.fi