Lataa pdf

Koodaaja – FRONT END, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto; ei hakua tällä hetkellä

Koulutusaika: 1.1.2022 – 31.8.2022
Hakuaika: 1.1.2021 – 7.4.2021

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ohjelmointi (45 osp) -tutkinnon osa. Kokonaisuus antaa valmiuksia mobiili- ja pilvipalvelusovellusten kehittämiseen ja kehitystiimin jäsenenä toimimiseen.
Opintojen aikana opitaan muun muassa ohjelmoinnin perusteita JavaScript-kielen avulla sekä selainsovellusten toteuttamista React-kirjaston avulla. Tämän lisäksi tutuksi tulevat kehitysympäristön käyttö, virheiden etsintä ja toimintojen testaaminen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on maksutonta. Mahdolliset oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelijat kustantavat itse.

Lisätietoja antaa

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Huittinen

Pekka Aalto
puh. 040 140 7105
pekka.aalto@sasky.fi

EI HAKUA TÄLLÄ HETKELLÄ!