Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Huittinen, ruokalista

Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.

Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.

G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha

Vko 6 (6.2 – 10.2.)

ma                       Kebabkastike ( L, G, M, N ) Riisi (L, G, M )  Chili sin carne  ( L, M, G )

ti                          Broileri-riisivuoka ( L, G )  Kukkakaaligratiini (L, G )                       

ke                        Karjalanpaisti ( L, M, G, N/S ) Perunasose (L, G) Vegaaninen karjalanpaisti (L, G)

to                         Jauhelihakeitto ( L, M, G, N )  Pinaattikeitto ( L, G )  Hedelmäsalaatti (L, M, G)                               

pe                        Kalapuikot (L) Keitetyt perunat (L, M, G) Tillikastike (L, G) Gruusialainen kaalipaistos (L,G)

Vko 7  (13.2 – 17.2.)

ma                       Porsaanlihastroganoff (L, G, S) Keitetyt perunat (L, M, G) Punajuuri-aurajuustokastike (L,G)

ti                          Kinkku-pastalaatikko (L)  Kasvis-pastalaatikko (L)

ke                        Makkarapihvit (L, G) Perunasose (L, G)  Papu-linssipihvit (L, G)

to                         Koskenlaskijan kinkku-perunakeitto (L, G)  Kasvissuikalekeitto ( L, G)  Marjakiisseli (L, M, G)

pe                        Seilorin turska (L) Keitetyt perunat (L, M, G) Jogurttikastike (L, G)  Linssi-kasvispata (L, G)