Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Huittinen, ruokalista

Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.

Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.

G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha

Vko 21 (22–26.5.)

ma                      Jauheliha-perunapannu (L,M,G)  Kasvispannu (L,G)

ti                         Kinkkukiusaus (L,G)  Kesäkurpitsa-linssilasagne (L)                   

ke                      Lindströminpihvi (L,M,G) Perunasose (L,G)  Punajuuripyörykät (L,M,G)

to                        Kolmen kalankeitto (L,G)  Pinaattikeitto (L,G)  Appelssiiniriisi (L,G)                             

pe                       Jauhelihamureke (L,M,G) Keitetyt perunat (L,M,G) Soijarouhe-kasviskastike (L,G)

 Vko 22 (29-30.5.)

ma                       Jauhelihapyörykät (L) Paahdetut perunat (L,M,G)  Punajuuri-halloumilasagnette (L,G)

ti                          Broilerikastike (L,G)  Riisi (L,M,G)  Chili Sin Carne (L,M,G)

                             HYVÄÄ KESÄÄ!