Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Huittinen, ruokalista
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka
Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 38 (18.9 – 22.9.)
MA Liha-chilipata (L,M,G,N) Riisi (L,M,G)
Kuorrutettu kukkakaali (L ,G)
TI Pyttipannu (L,G) Paistettu kananmuna (L,M,G)
Kasvispannu (L,G)
KE Riistakäristys ( L, M, G,) Perunasose (L, G)
Vegaaninen juurespata (L, G)
TO Broilerikeitto ( L, G ) Puolukkarahka (L, G)
Pinaattikeitto ( L )
PE Kalapuikot (L) Keitetyt perunat (L, M, G) Kananmunakastike (L, G)
Smetanainen kaalipaistos (L,G)
Vko 39 (25.9 – 29.9.)
MA Californian broileri (L,G) Riisi (L,M,G)
Kesäkurpitsa-Linssilasagne (L)
TI Pehtoorin perunalaatikko (L,G)
Kaurajauhis perunalaatikko (L,G)
KE Makkarapihvit (L, G) Perunasose (L, G)
Papu-linssipihvit (L, G)
TO Koskenlaskijan kinkku-perunakeitto (L, G) Kaura-omenapaistos (L) ja Vanilijakastike (L,G)
Herkkusienikeitto ( L, G)
PE Seilorin turska (L) Keitetyt perunat (L,M,G) Jogurttikastike (L,G)
Kasvis-Kaalipata (L,G)