Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Huittinen, ruokalista
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 21 (22–26.5.)
ma Jauheliha-perunapannu (L,M,G) Kasvispannu (L,G)
ti Kinkkukiusaus (L,G) Kesäkurpitsa-linssilasagne (L)
ke Lindströminpihvi (L,M,G) Perunasose (L,G) Punajuuripyörykät (L,M,G)
to Kolmen kalankeitto (L,G) Pinaattikeitto (L,G) Appelssiiniriisi (L,G)
pe Jauhelihamureke (L,M,G) Keitetyt perunat (L,M,G) Soijarouhe-kasviskastike (L,G)
Vko 22 (29-30.5.)
ma Jauhelihapyörykät (L) Paahdetut perunat (L,M,G) Punajuuri-halloumilasagnette (L,G)
ti Broilerikastike (L,G) Riisi (L,M,G) Chili Sin Carne (L,M,G)
HYVÄÄ KESÄÄ!