Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Huittinen, ruokalista
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 6 (6.2 – 10.2.)
ma Kebabkastike ( L, G, M, N ) Riisi (L, G, M ) Chili sin carne ( L, M, G )
ti Broileri-riisivuoka ( L, G ) Kukkakaaligratiini (L, G )
ke Karjalanpaisti ( L, M, G, N/S ) Perunasose (L, G) Vegaaninen karjalanpaisti (L, G)
to Jauhelihakeitto ( L, M, G, N ) Pinaattikeitto ( L, G ) Hedelmäsalaatti (L, M, G)
pe Kalapuikot (L) Keitetyt perunat (L, M, G) Tillikastike (L, G) Gruusialainen kaalipaistos (L,G)
Vko 7 (13.2 – 17.2.)
ma Porsaanlihastroganoff (L, G, S) Keitetyt perunat (L, M, G) Punajuuri-aurajuustokastike (L,G)
ti Kinkku-pastalaatikko (L) Kasvis-pastalaatikko (L)
ke Makkarapihvit (L, G) Perunasose (L, G) Papu-linssipihvit (L, G)
to Koskenlaskijan kinkku-perunakeitto (L, G) Kasvissuikalekeitto ( L, G) Marjakiisseli (L, M, G)
pe Seilorin turska (L) Keitetyt perunat (L, M, G) Jogurttikastike (L, G) Linssi-kasvispata (L, G)