Ruokailu ja asuminen Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäellä

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston opiskelijat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman koululounaan oppilaitoksen ruokalassa. Ruokailuaika Kokemäen yksikössä on maanantaista perjantaihin porrastetusti lukujärjestyksen mukaan klo 10.30 – 12.30.

Lisäksi ruokalassa on tarjolla maksullinen aamupala klo 7.30-8.20 sekä maksullinen aamupäiväkahvi klo 9-10 ja iltapäiväkahvi klo 13.15-14.15.

Viikonloppupäivystäjät saavat ateriakorvauksen. Iltavuorossa olevat eläintenhoitovuorolaiset saavat päivittäin päivällispaketin maanantaista perjantaihin (tilaus etukäteen keittiöltä).

Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus. Laktoosittomasta ja kasvisruokavaliosta riittää ilmoitus keittiön emännälle, jotta ruokaa osataan varata oikea määrä.

Ruokalista, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäki

Asuntola Kokemäellä

Kokemäen yksikössä on 150-paikkainen maksuton asuntola, josta opiskelija voi hakea asuntolapaikkaa aina lukuvuodeksi kerrallaan. Asuntolassa saa asua lähiopetuspäivien aikana. Mahdollisuutta viikonloppuasumiseen ei ole. Asuntolan asukkaalla pitää olla vakituinen osoite omassa kotikunnassaan.

Asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti luonnonvara-alan perustutkintoa suorittaville, mutta asuntolapaikkaa voivat hakea kaikki Kokemäen yksikössä opiskelevat ulkopaikkakuntalaiset. Ensisijalla asuntolapaikan saajiksi ovat kuitenkin alaikäiset opiskelijat, joilla on pitkä koulumatka ja vaikeat kulkuyhteydet oppilaitokseen. Niille opiskelijoille, joilla on mahdollisuus kulkea julkisella tai omalla kulkuneuvolla lähikunnista Kokemäelle, ei välttämättä voida tarjota asuntolapaikkaa. Aikuisopiskelijoille pystymme tarjoamaan asuntolapaikan vain poikkeustapauksissa. Tämän vuoksi kannattaa tutustua myös Kokemäen vuokra-asuntotarjontaan. 

Asuminen asuntolassa on vain osittain ohjattua ja ohjauksesta vastaa asuntolanohjaaja. Huomioithan, että asuntolassa ei ole henkilökuntaa ympärivuorokautisesti paikalla, joten asuntola-asuminen edellyttää kykyä itsenäiseen asumiseen ja vastuunkantoon. Edellytämme asukkaalta kykyä huolehtia itsestään ja ympäristöstään.

Asuntolassa on kahden hengen huoneita ja huoneet muodostavat kahdeksan hengen solun, josta löytyy myös yhteiskäytössä olevat keittiö-olohuone, wc:t ja suihku. Asukkaalla pitää olla valmiudet yhteisölliseen asumiseen ja hänen tulee sitoutua asuntolan järjestyssääntöihin. Alaikäisen kohdalla myös huoltaja on velvollinen valvomaan opiskelijan asuntolassa asumista ja sääntöjen noudattamista.

Ohjeet asuntolapaikan hakemisesta toimitetaan yhteishaun hyväksymiskirjeen yhteydessä.

Asuntola-asioissa voit kääntyä asuntolanohjaaja Elina Kuisman puoleen. Puh. 040 631 2559, etunimi.sukunimi@sasky.fi

Työhuone asuntolan päädyssä solussa A5, II kerros

Asukkaan oppaan löydät täältä.