Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Kokemäki, ruokalista

Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha

Vko 49 (4.-8.12.2023)

ma Makkarakastike, Kasvismakkarakastike

ti Kebabriisivuoka, Kasvisriisivuoka

ke Itsenäisyyspäivä, ruokala suljettu

to Broilerkeitto, Mustikkariisi, Curryinen kasviskeitto

pe Appelsiini-sitruunakala ja muusi, Papu-linssipihvi