Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Kokemäki, ruokalista
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 49 (4.-8.12.2023)
ma Makkarakastike, Kasvismakkarakastike
ti Kebabriisivuoka, Kasvisriisivuoka
ke Itsenäisyyspäivä, ruokala suljettu
to Broilerkeitto, Mustikkariisi, Curryinen kasviskeitto
pe Appelsiini-sitruunakala ja muusi, Papu-linssipihvi