Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Kokemäki, ruokalista
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 6 (6.-10.2.)
ma Jauhelihakastike (N) ja spagetti, Kauramurukastike
ti Kinkkukiusaus, Kasviskiusaus
ke Broilerpihvi ja riisi, Papu-linssipihvi
to Makkarakeitto, Vanilja-vadelmamousse, Kasvismakkarakeitto
pe Metsästäjänpihvi (N), Kasvispihvi
Vko 5 (30.1.-3.2.)
ma Kinkkukastike ja pasta, Kasviskastike
ti Broilerkiusaus, Raejuustokasviskiusaus
ke Pinaatti-juustokala ja muusi, Bataattipihvi
to Hernekeitto ja pannari, Kasvishernekeitto
pe Lihamureke (N,S) ja lohkoperunat, Kasvishärkäpapumureke