Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto / Kokemäki, ruokalista

Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka.
Käytämme vain suomalaista lihaa. Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha

Vko 6 (6.-10.2.)

ma                       Jauhelihakastike (N) ja spagetti, Kauramurukastike

ti                          Kinkkukiusaus, Kasviskiusaus

ke                        Broilerpihvi ja riisi, Papu-linssipihvi

to                         Makkarakeitto, Vanilja-vadelmamousse, Kasvismakkarakeitto

pe                        Metsästäjänpihvi (N), Kasvispihvi

Vko 5 (30.1.-3.2.)

ma                      Kinkkukastike ja pasta, Kasviskastike

ti                         Broilerkiusaus, Raejuustokasviskiusaus

ke                        Pinaatti-juustokala ja muusi, Bataattipihvi

to                        Hernekeitto ja pannari, Kasvishernekeitto

pe                       Lihamureke (N,S) ja lohkoperunat, Kasvishärkäpapumureke