Tilojen vuokraus Sastamalassa

Vammalan ammattikoulun tiloja Sastamalassa on mahdollista vuokrata erilaisia tapahtumia ja koulutuksia varten. Tilojen vuokrauksen yhteydessä on mahdollista tilata oppilaitokselta myös ruoka- ja kahvituspalvelut tilaisuutta varten, erikseen sovittaessa myös viikonloppuisin.

Vexve Areena

Saskyn omistamasta Vexve Areenasta löytyy urheiluhallin lisäksi 130-paikkainen opetusravintola Warelius sekä erilaisia kokous- ja koulutustiloja. Vexve Areenan osoite on Ratakatu 5, Sastamala.

Vexve Areenan 30 -paikkainen neuvotteluhuone on varustettu hyvällä kokoustekniikalla ja tilaan voidaan tuoda myös kahvilapalveluita. Kokouspaketteja voi tiedustella ravintola Wareliuksesta (Hanna Niemi, puh. 040 137 2596). Lounaan voi nauttia Vexve Areenan alakerrassa sijaitsevassa Ravintola Wareliuksessa.

Areenan toisesta kerroksesta löytyy myös Y-kampustila, joka toimii esimerkiksi luovana monitoimitilana erilaisissa pienissä koulutustilaisuuksissa. Myös Y-kampukselle on mahdollista tilata ravintola Wareliuksen palveluita. Y-kampuksen tiedustelut ja tilavaraukset: Hanna Niemi, puh. 040 137 2596.

Sastamalan kaupunki on vuokrannut urheiluhallin ilta- ja viikonloppukäyttöön ja sillä on oikeus vuokrata hallia edelleen ulkopuolisille, mm. eri urheiluseuroille.

Tapahtuman järjestäminen Vexve Areenan urheiluhallissa

Tilavaraus, jos tapahtuma järjestetään arkena klo 8 ja 16 välisenä aikana:

 • Vammalan ammattikoulu, Anne-Mari Alakoski
  anne-mari.alakoski(at)sasky.fi, puh. 040 184 2665

Tilavaraus, jos tapahtuma järjestään ilta-aikaan (klo 16 jälkeen) tai viikonloppuna:

 • Sastamalan kaupunki, Sirkku Pajunen
  sirkku.pajunen(at)sastamala.fi, puh. 0500 335 191

Tarjoilut

Ovien lukitus

 • Sähköinen lukitus, ohjelmointi pyydetään joko Saskylta tai Sastamalan kaupungilta riippuen tilaisuuden ajankohdasta

Matotus

 • Pääsääntöisesti lattia on aina matotettava ennen käyttöä, tilaaja huolehtii itse matotuksesta, matot löytyvät Vexve Areenalta
 • Mattojen saumojen teippaamiseen käytetään vain tanssilattiateippiä
 • Matot puhdistetaan koneellisesti aina ennen takaisinrullausta (puhdistus tilattava Saskylta varauksen yhteydessä, laskutus tilaajalta tuntityönä)

Katsomorakenne

 • Sastamalan kaupunki siirtää yläkatsomon tilaajan toiveen mukaan

Kaluston vuokraus

 • Vexve Areenalla on tilaisuuksia varten vuokrattavissa taitettavia pöytiä ja tuoleja
 • Lisätiedot: Hanna Niemi, puh. 040 137 2596

Savuilmaisin

 • Kytketään tarvittaessa pois päältä ja manuaalisesti takaisin noin 2 h tapahtuman loppumisen jälkeen, veloitetaan tilaajalta tuntityönä

Siivous

 • Siivouksen hoitaa Sasky, laskutetaan tilaajalta tuntityönä
 • Siivous tarpeen mukaan, kuitenkin aina ennen matotuksen purkamista

Muut Vammalan ammattikoulun tilat

Vexve Areenalta löytyvien tilojen lisäksi Vammalan ammattikoululta on mahdollista vuokrata myös muita tiloja esim. erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämistä varten. Tilat sijaitsevat osoitteessa Ratakatu 36, Sastamala.

Auditorio

Vammalan ammattikoulun auditorio on varustettu modernilla kokoustekniikalla ja sinne mahtuu 216 henkilöä. Auditoriota on mahdollista vuokrata erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista tilata myös kahvitukset ja ruokailut Vammalan ammattikoululta.

Luokka- ja neuvottelutilat

Vammalan ammattikoulussa on useita erilaisia opetuksen luokkatiloja, joita on mahdollista vuokrata eri kokoisille ryhmille erilaisilla varustuksilla.

Auditorion sekä luokka- ja neuvottelutilojen (Ratakatu 36) tiedustelut ja tilavaraukset:

 • SASKY koulutuskuntayhtymä, Tuula Laine-Korvenperä
  puh. 040 022 5869

Ruokapalvelujen varaukset Vammalan ammattikoulun tiloissa (Ratakatu 36) järjestettävien tilaisuuksien yhteyteen:

 • Sasky / Vammalan ammattikoulu, Sari Tuominen-Rossi
  puh. 040 181 9065

Saskyn hinnasto 1.1.2021
(ladattava Excel -tiedosto, vuokrahinnaston löydät tiedoston Tilapalvelut -välilehdeltä)

Karkun Voimarinne

Sasky toimii Sastamalassa myös Karkun Voimarinteellä, jonka ylläpitäjänä toimii Kiinteistöyhtiö Kuntomäki Oy. Lisätietoa vuokrattavista tiloista, paikan muista mahdollisuuksista sekä yhteystiedot löydät Voimarinteen sivuilta.