Siirry sisältöön

AMKEn johto Saskyn vieraana

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n johto kävi Saskyssa tutustumisvierailulla 28.1.2021. AMKEa edustivat hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Kari Kallonen ja toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu. Vierailun aikana tutustuttiin Saskyn toimintaan ja työelämäkumppanuuksiin, isäntänä toimi kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti.

Päivä alkoi Sastamalassa tutustumisella Vexve Oy:n ja Saskyn pitkäaikaiseen yhteistyöhön, Vexve Oy:n toimintaa vieraille esitteli yhtiön toimitusjohtaja Jussi Vanhanen. Sastamalassa ohjelmassa oli myös käynti Kärppälän Ratsutilalla, jossa vierailua isännöi Partnos Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nieminen.

Vexve Oyn toimitusjohtaja Jussi Vanhanen.
Toimitusjohtaja Jussi Vanhanen kertoi vieraille Vexve Oy:n toiminnasta.
Jarmo Nieminen esittelee AMKEn johdolle Kärppälän ratsutilaa.
Ohjelmaan kuului myös käynti Kärppälän Ratsutilalla Sastamalassa.

Tampereella ryhmälle kerrottiin Saskyn ja Pihlajalinna Oyj:n yhteistyöstä ja esiteltiin uusia lähihoitajien koulutustiloja Kehräsaaressa.

Vierailu päättyi Saskyn Haapasen huvilalle, jossa koulutuskuntayhtymän toiminnasta kertoivat kuntayhtymäjohtajan lisäksi hallinto- ja talousjohtaja Anja Kakkuri, ammatillisen koulutuksen johtaja Anna-Leena Kivipuro ja yleissivistävän koulutuksen johtaja Pekka Simberg.

Saskyn ja AMKEn johtoa.
Vierailu päättyi Haapasen huvilalle Tampereelle.

Päivän tunnelma oli leppoisa ja vieraat arvostivat suuresti Saskyn vahvoja työelämäyhteyksiä. AMKEn edustajien kanssa sovittiin myös myöhemmin järjestettävästä tutustumisvierailusta Saskyn oppilaitoksiin.

Kiitos vieraille antoisasta päivästä!