Ylä-Satakunnan musiikkiopiston toiminta keskeytetään kevään 2020 osalta 17.3. alkaen toistaiseksi Koronaviruksen vuoksi.

Ylä-Satakunnan musiikkiopisto

Saskyn Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa järjestetään musiikin perusopintojen ja musiikin syventävien opintojen opetusta Ikaalisissa, Kihniössä ja Parkanossa. Opisto on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille nuorille. Opistossa on musiikkileikkikoulu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille

Opistossa on myös yleinen osasto, jossa annetaan opetusta 18 vuotta täyttäneille sekä sellaisille henkilöille, jotka eivät jostain syystä voi opiskella opetussuunnitelman mukaisesti.

Lue lisää siitä, mitä kaikkea Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa voi opiskella.

Musiikkiopiston opetussuunnitelmat

Musiikkiopistoon hakeminen

Ylä-Satakunnan musiikkiopiston uudet oppilaat valitaan keväisin pääsykokeiden perusteella. Jatkavat opiskelijat sekä musiikkileikkikouluun tulevat ilmoitetaan keväisin Eepos- järjestelmän kautta.

Lue lisää hakemisesta ja ilmoittautumisesta. Tervetuloa kanssamme mukaan musiikin maailmaan!

Konsertit

Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa järjestetään vuoden mittaan paljon oppilaskonsertteja, joihin yleisö on tervetullut kuuntelemaan. Lukuvuoden 2019-2020 konserttikalenteri  (((LINKKI: konserttikalenteri pdf-tiedostona

Yhteystiedot

Sasky / Ylä-Satakunnan musiikkiopisto
Keskuskatu 1
39700 Parkano
Puh. (03) 448 2682
Faksi (03) 448 5856

Avoinna ma – pe klo 9 – 15

Ikaalisten toimipiste
Puh. 044 755 4495

Henkilökunnan yhteystiedot