Vammalan ammattikoulu | SASKY koulutuskuntayhtymä

Vammalan ammattikoulu

Vammalan ammattikoulussa Saskyssa voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.  Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä.   

Uusi koulutus – hae mukaan

Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös VALMA -koulutusta eli ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa koulutusta.

Vammalan ammattikoululla vahvat työelämäyhteydet

Vammalan ammattikoulu sijaitsee Sastamalassa. Oppilaitos on tunnettu vahvoista työelämäyhteyksistä, oppilaitoksella on mm. oppimisympäristöjä, jotka on hankittu yhteistyössä teollisuusyritysten kanssa.  

Vammalan ammattikoululla on pääkoulun lisäksi toimipiste myös Karkun Voimarinteellä (Hoikantie 15, Sastamala), missä järjestetään kosmetiikkaneuvojien, kosmetologien ja hyvinvointiteknologia-asentajien koulutus. Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden tilat sijaitsevat Sastamalassa Vexve Areenalla. Vexve Areenalla palvelee myös Ravintola Warelius.

Oppilaitoksessa on pääkoulun yhteydessä myös asuntola. 

Vammalan ammattikoulussa tarjolla useita eri vaihtoehtoja

Vammalan ammattikoulussa Saskyssa voit opiskella seuraavien alojen ammattilaiseksi (alan lopussa videolinkki Youtubeen, videoita ei ole tekstitetty)

Lisää tietoa koulutuksistamme.   

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaussa Opintopolun kautta tai jatkuvassa haussa.  

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta, jonka yhteystiedot löydät täältä. Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää. 

Lentopallolinja

Vammalan ammattikoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus myös yhdistää tavoitteellinen lentopalloharrastus ja ammatilliset opinnot lentopallolinjalla.

Olemme täällä opiskelijoita varten

Oppilaitoksessa opiskelijoita monissa käytännön asioissa auttavat opintotoimisto, opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja ja muut opiskelijahuollon henkilöt. Löydät heidän yhteystietonsa täältä

Opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman lounaan oppilaitoksen ruokalassa, ruokalistan pääset lukemaan täältä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Saskyyn Vammalan ammattikouluun! 

Yhteystiedot

Sasky / Vammalan ammattikoulu 

Ratakatu 36
38210 Sastamala 

Opintosihteeri Noora Noppari  
Puh. 040 653 4770 

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)sasky.fi  

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä