Vammalan ammattikoulu

Vammalan ammattikoulussa Saskyssa voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.  Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikennealalla.   

Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös TUVA -koulutusta eli tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta.

Opiskelijan oppaasta löydät paljon ajankohtaista tietoa. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Vammalan ammattikoululla vahvat työelämäyhteydet

Vammalan ammattikoulu sijaitsee Sastamalassa. Oppilaitos on tunnettu vahvoista työelämäyhteyksistä, oppilaitoksella on mm. oppimisympäristöjä, jotka on hankittu yhteistyössä teollisuusyritysten kanssa.  

Vammalan ammattikoululla on pääkoulun lisäksi toimipiste myös Karkun Voimarinteellä (Hoikantie 15, Sastamala), missä järjestetään kosmetiikkaneuvojien ja kosmetologien koulutus. Leipuri-kondiittori- sekä ravintola-alan opiskelijoiden tilat sijaitsevat Sastamalassa Vexve Areenan tiloissa. Vexve Areenalla palvelee myös Ravintola Warelius.

Vammalan ammattikoulussa tarjolla useita eri vaihtoehtoja

Alaesittely 2021 -videolla esiteltävät ammatit ovat talonrakentaja, pienkonemekaanikko, automekaanikko, kokki, tarjoilija, koneistaja, kampaaja, parturi, puuseppä, sähköasentaja ja leipuri-kondiittori sekä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa oleva sisustusalan artesaanikoulutus.

Vammalan ammattikoulussa Saskyssa voit opiskella seuraavien alojen ammattilaiseksi (rivin lopussa videolinkki YouTubeen, osaa videoista ei ole tekstitetty)

Lisää tietoa koulutuksistamme. Tutustu myös hakuoppaaseemme.

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaussa Opintopolun kautta tai jatkuvassa haussa.  

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta, jonka yhteystiedot löydät täältä. Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää. 

Kaksoistutkinto

Voit suorittaa ammatilliset opinnot myös kaksoistutkintona. Teemme yhteistyötä Vammalan lukion kanssa. Lue lisää kaksoistutkinnosta täältä.

Lentopallolinja

Vammalan ammattikoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus yhdistää tavoitteellinen lentopalloharrastus ja ammatilliset opinnot lentopallolinjalla.

Esports

Esports on vapaavalintainen opintokokonaisuus, jonka voit liittää osana mihin vain toisen asteen tutkintoon.

Lue lisää esports-opinnoista tästä linkistä

 Tiivis katsaus opintoihin videon muodossa (linkki avautuu YouTube -videoon uudessa välilehdessä).

Kun sinut on valittu Saskyn opiskelijaksi, voit hakea myös esports-valmennukseen. Täytä hakemus täällä.

Olemme täällä opiskelijoita varten

Käytännön asioissa opiskelijoita auttavat opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja, opintotoimiston väki sekä muut opiskelijahuollon henkilöt. Löydät heidän yhteystietonsa täältä

Opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman lounaan oppilaitoksen opiskelijaravintolassa. Ruokalistan pääset lukemaan täältä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Saskyyn Vammalan ammattikouluun! 

Mistä lisää tietoa?

Saskyn hakuopas

INSTAGRAM-tarinat (@sasosasky)

SASKYn koulutustarjonta

Yhteystiedot

Sasky / Vammalan ammattikoulu 

Ratakatu 36
38210 Sastamala 

Opintosihteeri Noora Noppari  
Puh. 040 653 4770 

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)sasky.fi  

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä