Siirry sisältöön

Työelämäpalvelut

Neljä ihmistä keskustelee pöydän ääressä.

Monipuolisesta työelämäyhteistyöstä on hyötyä kaikille

Hyvät työelämäyhteydet ovat SASKY koulutuskuntayhtymälle koulutuksen järjestäjänä tärkeä asia. Yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme ja kehitämme koulutusta sekä toteutamme innovaatioita. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme hyötyvät yhteistyöstä esimerkiksi saamalla käyttöönsä liiketoimintaansa hyödyttäviä uusia ja luovia ratkaisuja.

Monipuolisia tapoja kouluttautua

Työelämän kanssa yhteistyössä tehtäviin koulutuksiin on useita eri vaihtoehtoja, esimerkiksi henkilöstökoulutusta, työpaikkaohjaajien koulutusta, TE-hallinnon kanssa yhteistyössä tehtäviä koulutuksia ja muita räätälöityjä palveluita.

#saskylaiset – Mikko Esko opiskelijatarina

Pelaamisen ja muun arjen ohella Mikko opiskelee parhaillaan liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa. Koulutus toteutetaan Saskyn ja Kuortaneen urheiluopiston yhteistyöllä. ”Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon voi suorittaa laajennetulla oppisopimuksella Kuortaneen urheiluopiston kanssa…

Tilaa oppisopimus- ja työelämäpalveluiden uutiskirje

Työelämän Rajapinta – Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuudet työelämälle

Työelämän rajapinta -sivusto kokoaa yhteen kaikki pirkanmaalaiset toisen asteen ammatilliset koulutuksen järjestäjät. Sivustolta löytyy työelämän edustajille suunnattua materiaalia ja tietoa erilaisista yritysyhteistyö- ja koulutusmahdollisuuksista. Sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tavoitat kaikki yhdeksän ammatillisen koulutuksen järjestäjää. Katso lisää (siirryt toiseen palveluun)työelamanrajapinta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).fi(siirryt toiseen palveluun).

Työpaikalla tapahtuva oppiminen

Työpaikalla tapahtuva oppiminen on osa ammatillista koulutusta. Työelämän taitoja opitaan joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Työpaikalla tapahtuva oppiminen tarjoaa myös työpaikoille paljon mahdollisuuksia ja hyötyä:

Lisää tietoa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Lisää tietoa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta löydät myös Opas työpaikkaohjaajalle -esitteestämme:

Opas työpaikkaohjaajille(avautuu uuteen ikkunaan)

Joustavia polkuja henkilöstön osaamisen kehittämiseen

Tarjoamme useita joustavia polkuja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Meillä voit opiskella laajempia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia tai täsmällisempiä työtehtävissä tarvittavia tutkinnon osia. Etsimme tarpeisiinne parhaiten sopivan toteutusratkaisun yhteistyössä koulutusalojemme asiantuntijoiden kanssa.

Työelämäyhteistyön muotoja kehitetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Koulutuksenjärjestäjänä pyrimme vastaamaan ketterästi yritysten muuttuviin tarpeisiin. Toivomme yhteistyökumppaneilta ideoita ja toiveita yhteistyön kehittämiseksi.

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, kehitetään osaamistanne yhdessä!

Saskyn oppilaitokset

Oppilaitosten osoitteet ja muut saskylaisten yhteystiedot