Monipuolisesta työelämäyhteistyöstä on hyötyä kaikille

Hyvät työelämäyhteydet ovat SASKY koulutuskuntayhtymälle koulutuksen järjestäjänä tärkeä asia. Yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme ja kehitämme koulutusta sekä toteutamme innovaatioita. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme hyötyvät yhteistyöstä esimerkiksi saamalla käyttöönsä liiketoimintaansa hyödyttäviä uusia ja luovia ratkaisuja.

Monipuolisia tapoja kouluttautua

Työelämän kanssa yhteistyössä tehtäviin koulutuksiin on useita eri vaihtoehtoja, esimerkiksi henkilöstökoulutusta, työpaikkaohjaajien koulutusta, TE-hallinnon kanssa yhteistyössä tehtäviä koulutuksia ja muita räätälöityjä palveluita.

Työelämän Rajapinta – Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuudet työelämälle

Työelämän rajapinta -sivusto kokoaa yhteen kaikki pirkanmaalaiset toisen asteen ammatilliset koulutuksen järjestäjät. Sivustolta löytyy työelämän edustajille suunnattua materiaalia ja tietoa erilaisista yritysyhteistyö- ja koulutusmahdollisuuksista. Sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tavoitat kaikki yhdeksän ammatillisen koulutuksen järjestäjää. Katso lisää työelamanrajapinta.fi.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen

Työpaikalla tapahtuva oppiminen on osa ammatillista koulutusta. Työelämän taitoja opitaan joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Työpaikalla tapahtuva oppiminen tarjoaa myös työpaikoille paljon mahdollisuuksia ja hyötyä:

  • Osaavan ja työpaikkaan soveltuvan työvoiman rekrytoiminen
  • Työpaikan oppimiskulttuurin kehittäminen, työntekijöiden oppimisen tukeminen
  • Koulutuksen kehittämiseen ja suunnitteluun vaikuttaminen
  • Henkilöstön kehittäminen
  • Saskyn osaamisen, asiantuntemuksen ja koulutuspalvelujen hyödyntäminen

Lisää tietoa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Lisää tietoa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta löydät myös Opas työpaikkaohjaajalle -esitteestämme:

Opas työpaikkaohjaajille

Joustavia polkuja henkilöstön osaamisen kehittämiseen

Tarjoamme useita joustavia polkuja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Meillä voit opiskella laajempia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia tai täsmällisempiä työtehtävissä tarvittavia tutkinnon osia. Etsimme tarpeisiinne parhaiten sopivan toteutusratkaisun yhteistyössä koulutusalojemme asiantuntijoiden kanssa.

Työelämäyhteistyön muotoja kehitetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Koulutuksenjärjestäjänä pyrimme vastaamaan ketterästi yritysten muuttuviin tarpeisiin. Toivomme yhteistyökumppaneilta ideoita ja toiveita yhteistyön kehittämiseksi.

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, kehitetään osaamistanne yhdessä!

Ota yhteyttä koulutuskoordinaattoriin, minnaliisa.lampi(at)sasky.fi tai oman alueesi oppilaitoksen koulutuspäällikköön Saskyssa, niin voitte keskustella lisää monista mahdollisuuksista, joita meillä on tarjolla työelämälle.

Saskyn oppilaitokset

Oppilaitosten osoitteet ja muut saskylaisten yhteystiedot

Lisää tietoa työelämälle suunnatuista koulutuspalveluista löydät myös Opas työelämälle -esitteestämme:

Opas työelämälle