Siirry sisältöön

Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Художественный и ремесленный колледж Тюрвяя

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (TKTO) tarjoaa koulutusta taideteollisuusalalla. Oppilaitoksessa valmistut artesaaniksi – voit valita jalometallialan, kaiverrusalan, lavasterakentajan tai sisustusalan opinnot. Lisäksi koulussa järjestetään myös jalometallialan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta.  

Ei tiedossa olevia tulevia tapahtumia.

Inspiroiva luovien alojen oppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustassa. Artesaaniksi opiskelu sopii kädentaidoista kiinnostuneelle henkilölle, joka haluaa kehittää omia taitojaan ja valmistua taideteollisuusalan ammattilaiseksi. 

Oppilaitoksen yhteydessä toimii osuuskunta Craft & Design, jossa opiskelijat oppivat myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan. Osuuskuntatoiminta valmentaa opiskelijoita myös yrittäjyyteen. 

Saskylla on Sastamalassa maksuton opiskelija-asuntola. 

Tule opiskelemaan artesaaniksi

Alaesittely 2021(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan), videolla esitellään sisustusala sekä Vammalan ammattikoulun aloista talonrakentaja, pienkonemekaanikko, automekaanikko, kokki, tarjoilija, koneistaja, kampaaja, parturi, puuseppä, sähköasentaja ja leipuri-kondiittori.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa voit suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon ja valmistua artesaaniksi seuraavilla ammattialoilla:

Lisää tietoa koulutuksistamme. Tutustu myös hakuoppaaseemme.

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaussa Opintopolun(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)  kautta tai jatkuvassa haussa.

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta, jonka yhteystiedot löydät täältä. Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää. 

Kaksoistutkinto

Voit suorittaa ammatilliset opinnot myös kaksoistutkintona. Teemme yhteistyötä Vammalan lukion kanssa. Lue lisää kaksoistutkinnosta täältä.

Lentopallolinja

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijana sinulla on mahdollisuus yhdistää tavoitteellinen lentopalloharrastus ja ammatilliset opinnot lentopallolinjalla.

Esports

Esports on valinnainen tutkinnon osa, jonka voi valita opiskelualasta riippumatta. Kun sinut on valittu Saskyn opiskelijaksi, voit hakea esports-valmennukseen tästä linkistä.(siirryt toiseen palveluun)

Lue lisää esports-opinnoista täältä.

Tiivis katsaus opintoihin videon muodossa(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (linkki avautuu YouTube -videoon uudessa välilehdessä).

Olemme täällä opiskelijoita varten

Oppilaitoksessa opiskelijoita monissa käytännön asioissa auttavat opintotoimisto, opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja ja muut opiskelijahuollon henkilöt. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman lounaan Vammalan ammattikoulun opiskelijaravintolassa.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Saskyyn Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen! 

Yhteystiedot

Sasky / Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos 

Käyntiosoite: 

Sastamalankatu 2 
38210 Sastamala 

Postiosoite: 

Ratakatu 36
38210 Sastamala 

Puh. 040 653 4770 (toimisto) 

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.