Siirry sisältöön

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys Saskyssa

Saskyn jokaisessa oppilaitoksessa opiskelijalla on mahdollisuus osallistua kansainvälisyystoimintaan. Opiskelijat voivat hakea vaihtoon sekä osallistua kv-tutortoimintaan tai Saskyn oppilaitosten kansainvälisyyshankkeisiin. Lisätietoa saa Saskyn oppilaitosten kv-vastaavilta ja oppilaitosten sivuilta.

Vaihtojaksolle on mahdollista lähteä esimerkiksi Eurooppaan. Kansainvälisyyttä edistetään myös erilaisilla hankkeilla.

Saskyn kansainvälisyyspolku

Kansainväliseen toimintaan osallistuessaan opiskelijat kartuttavat monenlaista osaamista, joka voidaan integroida osaksi opintoja. Niistä muodostuu opiskelijan oma kansainvälisyyspolku, joka huomioidaan opiskelijan HOKSissa. Kansainvälisen osaamisen näkyvyyden parantamiseksi on Saskyssa kehitetty myös paikallisesti tarjottava tutkinnon osa nimeltä Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen. Sen voi suorittaa joko ulkomailla tai kotimaassa kansainvälisessä työympäristössä. 

Tutustu kansainvälisen osaamisen monimuotoisuuteen: 

Saskyn kansainvälisyyspolku(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (linkki avautuu uuteen välilehteen Prezi -esitykseen)

Opiskelijoiden raportteja

Maailma kutsuu, miten sinä vastaat? 

Liikkuvuuden peruskirja 

Saskylle on myönnetty liikkuvuuden peruskirja. Sen ansiosta Saskyn opiskelijoilla on mahdollisuus hakea koulutussopimusjaksoille Eurooppaan. Lisätietoa saa oppilaitosten kv-vastaavilta.

Kansainvälisyysstrategia

Kansainvälistymisen tavoitteet on määritelty Saskyn kansainvälisyysstrategiassa(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki avautuu uuteen välilehteen). Saskyn kansainvälistymishankkeet tukevat strategian toteuttamista.

Saskyn kansainvälisyysasioista vastaavien yhteystiedot löydät täältä