Hius- ja kauneusalan palvelut opiskelijatyönä

Saskyn parturi-, kampaaja-, kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijat tekevät hius- ja kauneusalan asiakastöitä osana ammatillista koulutusta. Saskyssa hius- ja kauneusalan palveluita on tarjolla Sastamalassa ja Mänttä-Vilppulassa.

Oppilaitoskohtaiset yhteystiedot ajanvarauksiin löydät alempaa tältä sivulta. Opiskelijoiden ollessa oppitunnilla tai palvelemassa asiakkaita puhelu voi mennä vastaajaan. Muista jättää sekä nimesi että numerosi, jos haluat että otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä ja tule palveltavaksi!

Mäntän seudun koulutuskeskuksen hius- ja kauneuspalvelut

Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat tekevät asiakastöitä koulutuskeskuksen Jestas Salonissa, jossa myynnissä on myös laadukkaita tuotteita. Lisää tietoa hinnoista, ajanvarauksesta jne. löydät Jestas Salonin sivulta.

Vammalan ammattikoulun hius- ja kauneuspalvelut Ratakadulla

Vammalan ammattikoulun parturi-kampaamo-osastolla (Ratakatu 36) opiskelijat tekevät monipuolisesti hius- ja kauneusalan asiakastöitä. Opetuskampaamosta on mahdollista myös ostaa laadukkaita kampaamotuotteita.

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse. Tutustu hinnastoon tästä.

Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala
Puh. 040 181 9080

Kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijoiden palvelut Karkun Voimarinteellä

Vammalan ammattikoulun kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijat tekevät monipuolisia hoitoja Karkun Voimarinteellä. Hoitoja löytyy rentouttavista hieronnoista tehokkaisiin laitehoitoihin. Jokaiseen hoitoon sisältyy ihonhoidon ohjaus ja kotihoitotuotteiden neuvonta. Myynnissä on myös laadukkaita hoitotuotteita.

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse. Jos puhelu menee vastaajaan, muistathan jättää vastaajaan nimesi ja puhelinnumerosi, jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä.

Voimarinne, Karkku
Hoikantie 15
38100 Sastamala
Puh. 040 181 9070