Siirry sisältöön

Hius- ja kauneusalan palvelut

Kampoja, harjoja ja hiustenhoitovälineitä vaaleanpunaista taustaa vasten

Hius- ja kauneusalan palvelut opiskelijatyönä

Saskyn parturi-, kampaaja-, kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijat tekevät hius- ja kauneusalan asiakastöitä osana ammatillista koulutusta. Saskyssa hius- ja kauneusalan palveluita on tarjolla Sastamalassa ja Mänttä-Vilppulassa.

Oppilaitoskohtaiset yhteystiedot ajanvarauksiin löydät alempaa tältä sivulta. Opiskelijoiden ollessa oppitunnilla tai palvelemassa asiakkaita puhelu voi mennä vastaajaan. Muista jättää sekä nimesi että numerosi, jos haluat että otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä ja tule palveltavaksi!

Mäntän seudun koulutuskeskuksen hius- ja kauneuspalvelut

Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat tekevät asiakastöitä koulutuskeskuksen Jestas Salonissa, jossa myynnissä on myös laadukkaita tuotteita. Lisää tietoa hinnoista, ajanvarauksesta jne. löydät Jestas Salonin sivulta.

Vammalan ammattikoulun hius- ja kauneuspalvelut Ratakadulla

Vammalan ammattikoulun parturi-kampaamo-osastolla (Ratakatu 36) opiskelijat tekevät monipuolisesti hius- ja kauneusalan asiakastöitä. Opetuskampaamosta on mahdollista myös ostaa laadukkaita kampaamotuotteita.

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse. Tutustu hinnastoon tästä(avautuu uuteen ikkunaan).(avautuu uuteen ikkunaan)

Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala
Puh. 040 181 9080

Kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijoiden palvelut Karkun Voimarinteellä

Vammalan ammattikoulun kosmetologi- ja kosmetiikkaneuvojaopiskelijat tekevät asiakastöitä Sastamalan Karkussa Kauneuspalvelu Voimassa, jossa on myynnissä myös laadukkaita tuotteita. Lisää tietoja hinnoista, ajanvarauksesta jne. löydät Kauneuspalvelu Voiman sivuilta.