Siirry sisältöön

Yrittäjyys opintokokonaisuus

Yrittäjyys opintokokonaisuus

Yrittäjyysopintojen kautta saat valmiuksia, joita tarvitset sekä kesätöissä että myöhemmin työelämässä ja mahdollisesti jopa tulevaisuuden yrittäjänä.

IDEA-kampuksen yhteisen yrittäjyyskokonaisuuden tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yrittäjyyteen ja kaupallisen alan opintoihin. Kokonaisuus on paikallinen opintokokonaisuus, joka rakentuu kaikille yhteisistä opinnoista sekä valinnaisista opinnoista, joista osa on tarkoitettu lukion opiskelijoille ja osa ammatillisen puolen opiskelijoille.

Pakolliset opintojaksot sisältävät opintoja yrittäjänä toimimisen perusteista. Lisäksi tutustutaan yrittäjyysopintoihin ammattikorkeakoulussa.

Lukion opiskelijoille tarjottavat valinnaiset opintojaksot sisältävät syventäviä opintoja yrittäjyydestä sekä työelämässä tarvittavia taitoja. Ammatillisen puolen opiskelijoille tarjotaan opintoja, jotka antavat valmiuksia hakeutumiseen kauppatieteiden opintoihin yliopistoissa.

Opintokokonaisuuden laajuus on viisi opinto-jaksoa (10 opintopistettä). Pakollisia opintoja on neljä opintojaksoa ja valinnaisista kursseista opiskelijat valitset opintojakson.

Keskeiset sisällöt

Kysy lisää:

niko.maenpaa@sasky.fi, p. 040 622 7628