Siirry sisältöön

Bistro Intola ja Cafe Into

Leivoksia tarjottimilla.

Bistro Intola ja Cafe Into palvelevat Mäntässä

Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja catering-alan opiskelijat kuuluvat IntoAmikseen, jonka oppimisympäristöinä toimivat Bistro Intola ja Cafe Into. Molemmat löytyvät osoitteesta Virtasalmentie 14, Mänttä.

Bistro Intola

Bistro Intola palvelee pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.45 – 12. Tarkemmat aukioloajat oppilaitoksen Facebook-sivulla.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) Bistro Intola sijaitsee oppilaitoksen C-siiven 2. kerroksessa.

Yhteydenotot ravintolaan voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen bistrointola(at)sasky.fi tai puhelimitse numeroon 040 632 9244. Vastaamme puheluihin tiistaista perjantaihin klo 8 – 15.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen. Voit varata pöydän joko puhelimitse, sähköpostilla tai p(siirryt toiseen palveluun)öytävarausjärjestelmämme(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) kautta TableOnelinesta. TableOnlinesta näet myös viikon menut sekä ravintolamme profiilin.

Bistro Intola tarjoaa opiskelijatyönä mm. seuraavia ravintola-alan palveluita:

Tilauksesta:

Cafe Into

Cafe Into palvelee oppilaitoksen pääaulassa ma – to klo 9 – 14 (poikkeukset mahdollisia). Cafe Intoon voi tulla nauttimaan kupin kahvia tai erikoiskahveja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Cafe Intosta voi ostaa myös mukaan opiskelijoiden valmistamia tuotteita.