Bistro Intola ja Cafe Into palvelevat Mäntässä

Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja catering-alan opiskelijat kuuluvat IntoAmikseen, jonka oppimisympäristöinä toimivat Bistro Intola ja Cafe Into. Molemmat löytyvät osoitteesta Virtasalmentie 14, Mänttä.

Bistro Intola

Bistro Intola palvelee pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.45 – 12. Tarkemmat aukioloajat oppilaitoksen Facebook-sivulla. Bistro Intola sijaitsee oppilaitoksen C-siiven 2. kerroksessa.

Yhteydenotot ravintolaan voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen bistrointola(at)sasky.fi tai puhelimitse numeroon 040 632 9244. Vastaamme puheluihin tiistaista perjantaihin klo 8 – 15.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen. Voit varata pöydän joko puhelimitse, sähköpostilla tai pöytävarausjärjestelmämme kautta TableOnelinesta. TableOnlinesta näet myös viikon menut sekä ravintolamme profiilin.

Bistro Intola tarjoaa opiskelijatyönä mm. seuraavia ravintola-alan palveluita:

Tilauksesta:

  • Kokouslounaat ja -päivälliset
  • Kahvitukset
  • Erilaiset leivonnaiset ja ruoat

Tilaa vappuherkut ennakkoon!

Opiskelijoiden NY-yritykset myyvät tänä vuonna vain ennakkotilauksella vappuruokia ja -leivonnaisia. Vapputuotteita ostamalla tuet koulumme nuoria yrittäjiä.

Linkistä pääset katsomaan ja tulostamaan vapputuotteiden tilauslomakkeen. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. https://www.tableonline.fi/fi/mantta/bistro-intola/1125

Tuotteiden tilaukset keskiviikkoon 14.4.2021 klo 16.00 mennessä Bistro Intolan sähköpostiin: bistrointola@sasky.fi

Vapputuotteiden nouto on perjantaina 30.4.2021 klo 12.00 – 14.00 välisenä aikana osoitteessa: Virtasalmentie 14, Mänttä. Maksu käteisellä.

Cafe Into

Cafe Into palvelee oppilaitoksen pääaulassa ma – to klo 9 – 13 (poikkeukset mahdollisia). Cafe Intoon voi tulla nauttimaan kupin kahvia, tarjolla myös laaja valikoima erikoiskahveja, suolaisia ja makeita leivonnaisia. Cafe Intosta voi ostaa myös mukaan opiskelijoiden valmistamia tuotteita.