Siirry sisältöön

Sasky alumnit

Hymyilevä, silmälasipäinen henkilö tekemässä asennuksia sähkökaappiin, asuna harmaa paita sekä keltainen turvaliivi, jossa Sasky-painatus.

Saskyn alumneja ovat kaikki meiltä valmistuneet

Saskyn alumneja ovat kaikki Saskyn nykyisistä tai aiemmista oppilaitoksesta valmistuneet. Me Saskyssa haluamme pitää yhteyttä opiskelijoihimme myös sen jälkeen, kun he ovat meiltä jo lähteneet maailmalle. Haluamme kuulla, mitä meidän alumneillemme kuuluu ja jakaa heidän opiskelu- ja uratarinoitaan eri kanavillamme. Haluamme myös kertoa meiltä valmistuneille, mitä meille Saskyyn kuuluu ja mitä kaikkea meillä on täällä meneillään.

Rekisteröidy Saskyn alumniksi

Jotta voimme pitää sinuun yhteyttä myös valmistumisen jälkeen, sinun pitää rekisteröityä alumniksi. Kun olet rekisteröitynyt, saat ajankohtaista tietoa Saskyn tapahtumista ja kuulumisista. Alumnit muodostavat laajan ja monipuolisen osaajien verkoston, johon kannattaa kuulua.

Saskyn alumnirekisteriin pääset mukaan täyttämällä tietosi lomakkeelle. Rekisteriin ilmoittautuminen(siirryt toiseen palveluun) on täysin vapaaehtoista eikä sido sinua mihinkään. Voit myös jälkikäteen ilmoittaa, jos haluat poistaa tietosi rekisteristä.

Haluatko tietää lisää Saskyn alumnitoiminnasta? Ota yhteyttä: alumni@sasky.fi

Tule mukaan Saskyn alumnien osaavaan joukkoon – osaavat luovat maailmoja!

Linkki Saskyn alumnirekisterin ilmoittautumislomakkeelle(siirryt toiseen palveluun)