Siirry sisältöön

Sasky alumnit

Henkilö työskentelee verstaassa entisöitävän nojatuolin parissa, hän käyttää työvälineitä ja -tarvikkeita, kuten lankarullaa ja neuloja, verhoillakseen tuolin istuinosaa, taustalla näkyy monenlaisia työkaluja ja materiaaleja järjestettyinä seinälle ja pöydille, kuvan henkilö hymyilee, hänellä on tummat hiukset, silmälasit ja musta-valkoraidallinen paita.

Saskyn alumneja ovat kaikki meiltä valmistuneet

Saskyn alumneja ovat kaikki Saskyn nykyisistä tai aiemmista oppilaitoksesta valmistuneet. Me Saskyssa haluamme pitää yhteyttä opiskelijoihimme myös sen jälkeen, kun he ovat meiltä jo lähteneet maailmalle. Haluamme kuulla, mitä meidän alumneillemme kuuluu ja jakaa heidän opiskelu- ja uratarinoitaan eri kanavillamme. Haluamme myös kertoa meiltä valmistuneille, mitä meille Saskyyn kuuluu ja mitä kaikkea meillä on täällä meneillään.

Rekisteröidy Saskyn alumniksi

Jotta voimme pitää sinuun yhteyttä myös valmistumisen jälkeen, sinun pitää rekisteröityä alumniksi. Kun olet rekisteröitynyt, saat ajankohtaista tietoa Saskyn tapahtumista ja kuulumisista. Alumnit muodostavat laajan ja monipuolisen osaajien verkoston, johon kannattaa kuulua.

Saskyn alumnirekisteriin pääset mukaan täyttämällä tietosi lomakkeelle. Rekisteriin ilmoittautuminen(siirryt toiseen palveluun) on täysin vapaaehtoista eikä sido sinua mihinkään. Voit myös jälkikäteen ilmoittaa, jos haluat poistaa tietosi rekisteristä.

Haluatko tietää lisää Saskyn alumnitoiminnasta? Ota yhteyttä: alumni@sasky.fi

Tule mukaan Saskyn alumnien osaavaan joukkoon – osaavat luovat maailmoja!

Linkki Saskyn alumnirekisterin ilmoittautumislomakkeelle(siirryt toiseen palveluun)

Lähikuva kahdesta hymyilevästä vaaleahiuksisesta henkilöstä jotka seisovat puistossa. Taaempana tummaan lippalakkiin ja hihattomaan paitaan pitää käsiään edellä olevan henkilön olkapäällä.

Vilman ja Maijun tarina

Vilma Uusimäki ja Maiju Vuorinen loivat yhdessä opiskelujen jälkeen podcast-verkkovalmennuksiin keskittyvän yrityksen.

Punaiseen puseroon pukeutunut, tummatukkainen ja silmälasipäinen henkilö istuu kosmetologin hoitopöydän takana kädet rennosti tyynyn päällä.

Heidin tarina

Lämpö, läheisyys ja läsnäolo – Heidi Anttila tekee erikoiskosmetologin työtä ammattitaidolla ja sydämellä.

Kaksi hymyilevää henkilöä seisoo syreenipuskan edessä. Toisella on mustat pitkät hiukset ja hän on pukeutunut mustaan mekkoon. Toisella on vaaleanruskeat pitkät hiukset, silmälasit ja hän on pukeutunut tummaan kimaltelevaan paitaan ja mustaan pitkähihaiseen paitaan.

Lilan ja Martan tarina

Lila Kaplas ja Martta Häyrinen ovat opiskelleet pitkään vaatetusalaa ja suuntaavat nyt tulevaan laajalla osaamisellaan.

Tummansiniseen hoitajan työasuun pukeutunut henkilö, kaulassa henkilökortti värikkäässä nauhassa, taustalla näkyy seinällä ryijy ja taulu.

Jasmin tarina

Halu auttaa ihmisiä toi Jasmin hoiva-alalle.

Henkilö istuu kahvilassa ja lukee sanomalehteä. Henkilöllä on yllään kirkkaan sininen mekko. Tilassa paljon viherkasveja.

Nooran tarina

Noora Kiviaho sai johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta nostetta urapolulleen

Kuvassa silmälasipäinen henkilö, jolla on ruskeat lyhyet hiukset, musta hihaton paita ja vihreä neule. Taustalla on tangolla eriolaisia tekstiilivärikarttoja

Annan tarina

Yrittäjyys tarjoaa Annalle vapauden tehdä huonekalujen entisöintiä ja verhoilua omalla tyylillä sekä omien arvojen mukaisesti.

Ruskeahiuksinen henkilö seisoo auringonkukkapellon keskellä.

Katin tarina

Luovuus on aina arjessa läsnä – Kati taitaa keramiikan, huovuttamisen ja vapaakirjonnan salat.