Siirry sisältöön

Palaute

Palautelomake

Linkistä aukeavalla lomakkella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisää toiminnastamme. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä, jätäthän lomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Pyrimme vastaamaan palautteeseen mahdollisimman pian.

Muistathan valita lomakkeelta sen Saskyn oppilaitoksen, jota asiasi koskee, näin saamme viestisi varmimmin perille oikeaan osoitteeseen. Jos asiasi koskee koko Saskyn toimintaa tai et tarkkaan tiedä, mitä oppilaitosta asiasi koskee, valitsethan vaihtoehdon “Saskyn toiminta yleisesti”.

Linkki palautelomakkeelle(siirryt toiseen palveluun)

Whistleblow- eli väärinkäytösilmoituskanava

SASKY koulutuskuntayhtymässä on käytössä ns. Whistleblowing-direktiivin (EU) 2019/1937 mukaisen väärinkäytösilmoituskanavan.

Mikä on väärinkäytösilmoitus?

Väärinkäytösilmoituksen voi tehdä epäillystä lakien tai sääntöjenvastaisesta toiminnasta tai muusta epäeettisestä toiminnasta. Ilmoittajalla ei tarvitse olla kattavia todisteita, mutta ilmoituksessa tulee kertoa kaikki tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta asia pystytään käsittelemään.

Miten ilmoitus tehdään?

Ilmoitus tehdään täyttämällä tämän kanavan ilmoituslomakkeelle mahdollisimman tarkka kuvaus epäilystä. Ilmoittajan vastuulla on antaa asian edistämiseksi tarvittavat tiedot. Puutteellisia ilmoituksia ei voida käsitellä. Ilmoitukset voi tehdä valinnan mukaan joko täysin anonyymisti tai omilla yhteystiedoilla. Voit myös jättää ilmoituskanavaan yhteydenottopyynnön, jolloin sinuun ollaan yhteydessä ja voit kertoa ilmoituksesi suoraan käsittelijälle.

Ilmoitusten käsittely

Käsittely toteutetaan luottamuksellisena ja ilmoitustietoihin on pääsy vain niihin oikeutetuilla käsittelijöillä. Ilmoittajalta tai asiantuntijoilta voidaan tarvittaessa pyytää lisätietoja asiasta käsittelyn kuluessa. Luottamuksellisuutta ei koskaan vaaranneta.

Ilmoittajasta ei tallenneta IP-osoitetta tai mitään muitakaan yksilöintitietoja järjestelmään. Järjestelmässä on kattavat tietoturva- ja tietosuojakontrollit luottamuksellisuuden takaamiseksi.

Jokaisesta ilmoituksesta tehdään ratkaisu kolmen kuukauden kuluessa, jos se on mahdollista. Käsittelijät antavat ratkaisun tiedoksi ilmoittajalle, kun käsittely on saatu päätökseen.

Linkki ilmoituslomakkeelle(siirryt toiseen palveluun)