Siirry sisältöön

Kokemäki

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos Kokemäki

Saskyn Huittisten ja Kokemäen oppilaitos järjestää ammatillista koulutusta niin peruskoulupohjaisille kuin lukion tai jonkun muun tutkinnon aiemmin suorittaneille. Opiskelijoita Kokemäellä on noin 350.

Kokemäellä voit opiskella eläintenhoitajaksi, maaseutuyrittäjäksi, putkiasentajaksi tai puutarhuriksi. Lisäksi tarjolla on erilaisia ammattitutkintojen koulutuksia. Ammattiopintojen ohessa on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto yhteistyössä lukion kanssa.

Monipuolisia opintopolkuja ja oppimisympäristöjä

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitoksessa opiskelijoille tarjotaan erilaisia opintopolkuja opiskelijoiden aiemman osaamisen mukaan. Oppiminen tapahtuu monipuolisissa oppimisympäristöissä, joissa olosuhteet vastaavat oikeaa työelämää.

Kokemäen koulutilalta löydät mm. lehmiä ja lampaita sekä pieneläinten puolelta noin 30 eri eläinlajia. Puutarhamyymälä Pehtorskassa puutarha-alan opiskelijat saavat käytännössä opiskella alan työtehtäviä. Putkiasentajaksi opiskelevilla on myös käytössään modernit ja asianmukaiset oppimisympäristöt, joissa he pääsevät harjoittelemaan alan työtehtäviä.

Kokemäellä on myös opiskelija-asuntola.

Tutkintoja maa- ja metsätalousalalla ja tekniikan alalla

Lisää tietoa koulutuksistamme. Tutustu myös hakuoppaaseemme.

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaussa Opintopolun kautta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) tai jatkuvassa haussa.

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta tai oppilaitoksen toimistosta, yhteystiedot löydät täältä. Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää.

Olemme täällä opiskelijoita varten

Oppilaitoksessa opiskelijoita monissa käytännön asioissa auttavat opintotoimisto, opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja ja muut opiskelijahuollon henkilöt.

Opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman lounaan oppilaitoksen ruokalassa. Ruokalista HuKo Kokemäki

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Huittisten ja Kokemäen oppilaitokseen!

Yhteystiedot

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos

Kokemäen toimipiste

Kauvatsantie 189
32800 Kokemäki

Puh. 03 5212 3009 tai 040 357 0024

Sähköposti: luonnonvara@sasky.fi

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.