Petäjä-opisto

Petäjä-opiston kevätkauden toiminta on keskeytetty toistaiseksi alkaen ti 17.3.2020. Samalla peruuntuvat kevään näyttelyt, teatteriesitykset ja konsertit. Saskyn johtoryhmä päätti asiasta ma 16.3. Päätöksellä pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä ja turvaamaan väestön terveyttä.

Saskyn Petäjä-opisto on seudullinen kansalaisopisto, joka toimii Honkajoella, Kankaanpäässä, Karviassa, Kihniössä, Parkanossa ja Pomarkussa. Kurssit ovat avoimia kaikille riippumatta iästä, kotipaikasta, pohjakoulutuksesta tai kansallisuudesta.

Ilmoittautuminen ja työvuoden aikataulut

Petäjä-opiston esite ilmestyy elokuun alkupuolella ja ilmoittautuminen alkaa elokuun puolivälissä. Lukuvuosi alkaa syyskuun alussa ja päättyy huhtikuun puolivälissä. Kursseille tulee ilmoittautua etukäteen joko netissä, puhelimitse tai toimistoissa. Tarkemmat tiedot työvuoden aikatauluista, ilmoittautumisesta ja kurssimaksuista löydät nettisivultamme sekä opinto-oppaasta.

Tietoa Petäjä-opistosta

Petäjä-opiston toiminta-ajatuksena on tuottaa ja edistää toiminta-alueellaan elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia. Opisto tarjoaa yleissivistäviä ja ammatillisia taitoja kehittäviä kursseja sekä harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Tavoitteena on kannustaa ihmistä aktiiviseen itsensä kehittämiseen ja osallistumiseen kansainvälistyvässä ympäristössä.

Opettajaksi opistoon

Etsimme joka vuosi uusia tuntiopettajia monipuolistamaan kurssitarjontaamme. Ota yhteyttä, kun mielessäsi on kurssi, jota haluaisit vetää. Sinut perehdytetään kurssin suunnitteluun ja opiston käytäntöihin.

Yhteystiedot

Sasky / Petäjä-opisto
Parkanon toimipiste
Keskuskatu 1 2. krs
39700 Parkano
avoinna ma – pe klo 9 – 15
Puh. 044 045 5510
Sähköposti: kaija.haapamaki(at)sasky.fi

Sasky / Petäjä-opisto
Kankaanpään toimipiste
Keskuskatu 41
38700 Kankaanpää
avoinna ma – pe klo 9 – 15
Puh. 044 580 0520
Sähköposti: tuula.luoma(at)sasky.fi

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.