Taideteollisuusalan perustutkintoon, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon (graafinen suunnittelu), sekä musiikkituotannon ammattitutkintoon (lauluntekijä) haettaessa hakijan tulee tehdä myös ennakkotehtävä (poikkeuksena asesepäntyö).

Olemme oppilaitokselta Sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi pääsy- ja soveltuvuuskokeen aikataulusta.

Kokeet sisältävät ennakkotehtävän, jonka löydät tältä sivulta.  Varaudu lisäksi osoittamaan osaamistasi portfolion / demon avulla, jonka toimitat sähköisesti etukäteen valitsemasi tutkinnon /ammattialan sähköpostiin ikata(at)sasky.fi tai ammattialan opettajan sähköpostiosoite (saat ohjeet kun Sinuun ollaan yhteydessä pääsy- ja soveltuvuuskokeen aikataulusta).

Ennakkotehtävä graafinen suunnittelu 2022 (Word)

Musiikkituotannon ammattitutkinto, Lauluntekijä, laulun tekemisen osaamisala

Täytä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen kerro myös siitä, millainen musiikillinen tausta sinulla on ja mihin tähtäät musiikkialalla.

Työnäytteet: Lähetä kaksi demotallennetta säveltämistäsi ja/tai sanoittamistasi lauluista. Jos työnäytteenä on yhteistyössä syntynyt tuotanto, sinun tulee eritellä oma osuutesi tuotannosta. Liitä mukaan myös laulujen lyriikat, jos olet toiminut laulujen sanoittajana.

Lähetä työnäytteet viimeiseen hakupäivään mennessä osoitteeseen: musiikki.ikaalinen@gmail.com