Taideteollisuusalan perustutkintoon sekä media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon (graafinen suunnittelu) haettaessa hakijan tulee tehdä myös ennakkotehtävä (poikkeuksena asesepäntyö).

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa pidetään poikkeustilanteen takia pääsy- ja soveltuvuuskokeet etäyhteyden avulla.

Olemme oppilaitokselta Sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi pääsy- ja soveltuvuuskokeen aikataulusta.

Kokeet sisältävät ennakkotehtävän, jonka löydät tältä sivulta.  Varaudu lisäksi osoittamaan osaamistasi portfolion / demon avulla, jonka toimitat sähköisesti etukäteen valitsemasi tutkinnon /ammattialan sähköpostiin ikata(at)sasky.fi tai ammattialan opettajan sähköpostiosoite (saat ohjeet kun Sinuun ollaan yhteydessä pääsy- ja soveltuvuuskokeen aikataulusta). Seuraamme oppilaitoksella poikkeustilanteen kehittymistä ja lisäämme tänne tarvittaessa  tiedotteita pääsy- ja soveltuvuuskokeen järjestämisestä.

Musiikkituotannon ammattitutkintoon (lauluntekijä ja musiikkimanageri) hakevien pyydetään hakulomakkeen täyttämisen lisäksi lähettämään oppilaitokseen työnäyte. Tarkemmat ohjeet löydät alla olevista pdf-tiedostoista.