Siirry sisältöön

Hakeminen ja ilmoittautuminen

Ylä-Satakunnan musiikkiopistoon hakeminen

Saskyn Ylä-Satakunnan musiikkiopistoon voi pyrkiä opiskelemaan seuraavia soittimia:

Lisäksi:

Musiikkileikkikouluryhmiä on tarjolla lapsille viiden kuukauden iästä kuuden vuoden ikään saakka.

Ilmoittautuminen Eepoksen kautta

Uusien soitinopiskelijoiden sekä musiikkileikkikoululaisten ilmoittautuminen Ylä-Satakunnan musiikkiopistoon Parkanoon, Ikaalisiin ja Kihniöön lukuvuodelle 2024-2025 avautuu 1.3.2024

Tänä keväänä Ylä-Satakunnan musiikkiopisto ei pidä perinteisiä pääsykokeita, vaan uusia opiskelijoita otetaan ilmoittautumisen ja soitinvalintojen perusteella.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: ylasatakunta.eepos.fi

Soitinvalikoimassa ovat: basso (kontra ja sähkö), harmonikka, huilu, kitarat (akustinen ja sähkö), klarinetti, laulu (klassinen ja pop yli 15-vuotiaille), lyömäsoittimet,piano, saksofoni, sello, trumpetti, pasuuna ym. vaskipuhaltimet,viulu ja alttoviulu.

Lisätietoja saa musiikkiopiston kotisivuilta: Ylä-Satakunnan musiikkiopisto – Sasky, musiikkiopiston toimistosta Elina Niemenmaa: p. 044 0455 511 ja Eija Järvenpää p. 040 8227003 sekä rehtori Raisa Rasku p. 040 7765232.

Musiikkiopistoon ilmoittautuminen tapahtuu allaolevasta linkistä

Eepos -järjestelmän kautta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat tulevan lukuvuoden opintoihin Eepoksen kautta kevätlukukaudella aikavälillä 1.2.-23.2.2024. Mikäli opiskelija ei aio jatkaa opintojaan tulevana lukuvuonna, tulee siitä ilmoittaa Eepoksessa.