Siirry sisältöön

Ravintolapalvelut

Leivoksia tarjottimilla.

Ravintolapalveluita opiskelijatyönä

Saskyn oppilaitoksista on mahdollista ostaa ja tilata opiskelijatöinä tehtäviä ravintola-, ruoka- ja leipomoalan tuotteita ja palveluita. Asiakastyöt ovat osa ammatillista koulutusta. Koulujen yhteydessä toimivissa opetusravintoloissa voi nauttia lounasta ja ostaa tuotteita mukaan. Opiskelijoiden töitä voi tilata myös juhliin, kokouksiin ja kotiin.

Oppilaitos- ja paikkakuntakohtaiset tiedot löydät alempaa tältä sivulta.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan!


Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrö

Ammatti-Instituutti Iisakki tarjoaa opiskelijatyönä mm. seuraavia ravintola-alan palveluita: 

Oppilaitoksessa on erilaisia tiloja tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaisuuksia voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa.

Ammatti-Instituutti Iisakin ravintola- ja catering-alan opiskelijat kuuluvat IntoAmikseen, jonka oppimisympäristönä toimii Ravintola Fresh, jossa kokkiopiskelijat harjoittelevat osana opintojaan käytännön työtehtävissä.


Mäntän seudun koulutuskeskus

Mäntän seudun koulutuskeskus tarjoaa opiskelijatyönä mm. seuraavia ravintola-alan palveluita: 

Oppilaitoksessa on hyvät ja monipuoliset tilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaisuuksia voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa.

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa asiakkaita palvelevat ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden IntoAmiksen oppimisympäritöt Bistro Intola ja Cafe Into.


Ravintola Wivi, Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen keskustassa sijaitseva Ravintola Wivi on Tampereen palvelualan ammattiopiston opetusravintola. Kokki-, tarjoilija- ja leipuriopiskelijat harjoittelevat osana opintojaan käytännön työtehtävissä ravintolasalissa ja keittiössä.

Ravintola Wivi
Koulukatu 18 (sisäänkäynti Tiiliruukinkadun puolelta)
33200 Tampere

Lisää tietoa ravintola Wivistä.


Ravintola Warelius, Vammalan ammattikoulu

Ravintola Warelius Vexve Areenalla Sastamalassa on kaikille avoin opetusravintola. Voit poiketa Wareliuksessa myös kahvilla ja samalla ostaa mukaan sekä leipuri-kondiittorien että kokkien valmistamia tuotteita. Ravintola Wareliuksessa tehdään tilauksesta myös erilaisia juhlatilaisuuksia.

Ravintola Warelius
Vexve Areena
Ratakatu 5
38210 Sastamala

Lisää tietoa ravintola Wareliuksesta