Siirry sisältöön

Ammatillisesta opoille 20.1.2023

Ammatillisesta opoille-tilaisuus(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) kokoaa jo kuudetta kertaa opot ympäri Suomen kuulemaan ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään studiototeutuksena pe 20.1. klo 9.30-12.00 ja teemoina ovat oppivelvollisuus, väylät ammatillisista opinnoista korkea-asteelle sekä TUVA-koulutus. Tilaisuuden järjestää Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) yhdessä Talous ja nuoret TATin, SAKKI ry:n, OSKU ry:n ja SOPO ry:n kanssa. 

Aamiaistilaisuudet Saskyn oppilaitoksilla

Ennen striimatun tilaisuuden alkua Sasky järjestää oppilaitoksissaan aamupalatilaisuuksia, joihin on kutsuttu alueen opoja ja muita ohjauksesta vastaavia henkilöitä. Aamiaisen nauttimisen ja kuulumisten vaihdon jälkeen katsotaan yhdessä valtakunnallista lähetystä ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista asioista. Vastaavia tilaisuuksia on Saskyssa järjestetty aiemminkin ja toivomme nytkin runsasta osanottoa ja hedelmällistä keskustelua yhdessä eri toimijoiden kanssa.  

Olemme lähettäneet kutsut toiminta-alueemme opoille, mutta mukaan voi ilmoittautua myös suoraan AMKEn linkin kautta. Alla tarkemmat tiedot Saskyn oppilaitoskohtaisista tilaisuuksista. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. 

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki

Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto

Sasky Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Sasky Sastamalan oppilaitokset

Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus

Jos et tällä kertaa pääse osallistumaan aamiaistilaisuuteemme, voit silti ilmoittautua mukaan seuraamaan striimattua lähetystä.  

Lisätiedot tapahtumasta ja linkki ilmoittautumislomakkeelle(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) 

Lämpimästi tervetuloa!