Siirry sisältöön

Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti on Vuoden elinkeinovaikuttaja

Tampereen kauppakamari on 11.3.2022 valinnut Saskyn kuntayhtymäjohtajan Antti Lahden Vuoden elinkeinovaikuttajaksi. Hänet palkittiin pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä Pirkanmaan elinkeinoelämän hyväksi. Tampereen kauppakamari on jakanut kyseisen julkisen tunnustuksen vuodesta 2005 lähtien.

Vahva työelämäyhteistyö ja strategiset kumppanuudet

Vuodesta 2009 SASKY koulutuskuntayhtymää (Saskya) johtanut Antti Lahti on työelämäyhteyksien innovatiivinen uudistaja. Hänen johdollaan Sasky on hankkinut yhteisiä oppimisympäristöjä Vexve Oy:n, Purso Oy:n, Keikyän Kivi Oy:n, FennoSteel Oy:n, Niemen Tehtaat Oy:n ja ST-Koneistus Oy:n kanssa. Koneet on yleensä rahoitettu siten, että yritys omistaa niistä 51 ja Sasky 49 prosenttia. Kaikki koneet sijaitsevat Saskyn oppilaitoksissa ja niillä työskennellään opetussuunnitelman mukaisesti. Lisäksi oppimisympäristöissä voidaan tehdä myös teollisuuden alihankintatöitä.

Antti Lahden mukaan työelämän ja koulutuksen järjestäjien on luotava jatkossa yhä enemmän edellä kuvatun kaltaisia strategisia kumppanuuksia. Sote-alalla Saskyn strateginen kumppani on Pihlajalinna Oyj, jonka kanssa Saskylla on mm. yhteinen kiinteistö Sastamalan Karkussa.

Kannusta ja innosta

Koulutuksen ja työelämäyhteyksien kehittäjänä Antti Lahdella on kaksi teesiä: tartu toimeen sekä kannusta ja innosta. Innostus kehittäminen on saatava leviämään, jotta työelämäyhteistyö sujuisi.

Sasky onnittelee Antti Lahtea lämpimästi tästä hienosta ja ansaitusta tunnustuksesta!

Yhteydentotot

Antti Lahti, antti.lahti(at)sasky.fi, p. 050 340 6221

Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti istuu työpöydän takana sinisessä puvussa työhuoneessa, taustalla sininen seinä, pöydällä tietokone ja näppäimistö.
Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti, SASKY koulutuskuntayhtymä