Siirry sisältöön

Ennakoiva oppiminen organisaatiossa

Ennakoiva oppiminen organisaation menestyksen avaimena -webinaari 7.9.2023 klo 9.00–10.00

Webinaarin tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä osaamisen johtamisen merkityksestä ja tarjota näkökulmia organisaation osaamisen ennakointiin ja jatkuvaan oppimiseen.  Lisäksi herätellään ajatuksia siitä, miten organisaatio voi vastata muuttuvan työympäristön haasteisiin ja hyödyntää jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia osaamisen kehittämisessä.

Karoliina Jarenko johdattaa meidät ennakoivan oppimisen teemaan,  kuulemme  muun muassa

Karoliina on työn murroksen ja tulevaisuuden työelämän asiantuntija, puhuja ja organisaatiokonsultti. Hänet tunnetaan innostavasta ja energisestä puhetyylistä ja elämänmakuisesta huumorista. Puhumisen lisäksi  Karoliina on kirjoittanut useita kirjoja sekä johtajille että itsensä johtajille. Hän toimii myös kehitysjohtajana ohjelmistoyritys Vibemetericsissä.

Tervetuloa mukaan,  webinaari on kaikille avoin, maksuton tilaisuus, johon ei tarvitse ennakkoilmoittautua! Pääset osallistuman webinaariin tästä linkistä(siirryt toiseen palveluun).

Webinaaritallenne on katsottavissa kaksi viikkoa seutukaupunkiosaajat.fi -sivustolla.

Lisätietoja

Sari Turpeinen, projektipäällikkö, Iisalmen kaupunki, sari.turpeinen(at)iisalmi.fi, puh. 040 670 823

Aino-Riitta Joutsen, hankepäällikkö, SASKY koulutuskuntayhtymä, aino-riitta.joutsen(at)sasky.fi, puh. 040 707 3630

Webinaarin toteuttaa Ketterää osaamista -hanke, joka on osa seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta ja sitä rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.