Siirry sisältöön

ERASDG -hanke käynnistymässä

Kansainvälinen kestävän kehityksen hanke ERASDG (2020-2022) on käynnistymisvaiheessa

Sasky on partnerina luonnonvara-alalle kohdistuvassa Erasmus + kumppanuushankkeessa nimeltä ERASDG. Hanketta koordinoi tanskalainen oppilaitos; mukana on kaikkiaan 9 partneria 8:sta eri maasta. 

Hankkeen ideana on jakaa opiskelijakeskeisiä opetusmenetelmiä ja kestävään kehitykseen liittyviä hyviä käytäntöjä. Näitä jaetaan neljässä eri maassa järjestettävissä workshopeissa, joihin kuhunkin kootaan 16 opiskelijaa ratkomaan todellisia, paikallisilta yrittäjiltä saatuja kestävään kehitykseen liittyviä haasteita. Ongelmanratkaisutaitoja hiotaan kansainvälisissä tiimeissä erilaisia menetelmiä käyttäen, ja näitä menetelmiä eri maiden opettajat puolestaan kokoontuvat opiskelemaan.

Hanke haastaa sekä opiskelijat että opettajat ajattelemaan ja tekemään asioita uudella tavalla – samoin korona on haastanut meidät toteuttamaan hankkeen aloituskokouksen ja workshopeja vetävien opettajien koulutuksen eri tavalla kuin ajateltiin – verkossa.

Seuraa hankkeen edistymistä Facebookissa(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Lue lisää hankkeesta

Kick-off meeting, Online: 25-29 January 2021
Teacher Training, Online: 25-29 January 2021

Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
PROJECT ERASDG- Education Requires Appliance of SDGs
N. 2020-1-DK01-KA202-075077

ERASDG logo.
Erasmus+ logo.