Siirry sisältöön

Etäopetus jatkuu SASKY koulutuskuntayhtymässä 13.5.2020 saakka

SASKY koulutuskuntayhtymässä siirryttiin etäopetukseen 17.3.2020 alkaen. Koulutuskuntayhtymä jatkaa etäopetusta valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kuukaudella 13.5.2020 saakka.

Tavoitteena on huolehtia jokaisen opiskelijan opinnoista. Saskyn opetuksen digitaaliset ratkaisut on suunniteltu mahdollistamaan ja tukemaan myös ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista, opetusta ja viestintää. Etäopetuksen toteutumista seurataan säännöllisesti. Opetushenkilöstö on opiskelijoiden tavoitettavissa myös etäopetuksen aikana. Opiskelijaravintolat eivät ole avoinna, mutta muut opiskeluhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä.

Työpaikalla järjestettävää koulutusta ja työharjoittelua suositellaan edelleen jatkettavaksi, jos se työpaikan puolesta on mahdollista ja työnantaja ja koulutuksen järjestäjä arvioivat, että työympäristö on turvallinen opiskelijalle. Tilanteessa, jossa työpaikka suljetaan, selvitetään, onko työpaikalla järjestettävää koulutusta mahdollista siirtää myöhempään ajanjaksoon.