Siirry sisältöön

Historiallinen näyte onnistuneesta muutoksesta

Olemme kaikki globaalin kriisin edessä. Koronavirus on pysäyttänyt yhteiskuntia ja joudumme suojautumaan virukselta, joka voi olla jopa hengenvaarallinen.

Toisen asteen koulutus on siirretty varautumisen varalta pääsääntöisesti etäopetukseen nopealla aikataululla. Olemme siis uuden edessä. Voimme olla toisistamme ylpeitä, olemme onnistuneet etäopetuksen järjestämisessä. Tämä osoittaa suomalaista sisua ja sitä, että jos jotain päätetään, niin se myös hoidetaan.

Olemme koko valtakunnassa toteuttamassa todellista digiloikkaa pakon edessä. Voin ilokseni todeta, että olemme tässä onnistuneet valtakunnallisesti. Olemme jakaneet osaamistamme ja tukeneet toinen toistamme. Hienoa työtä meiltä kaikilta ja nöyrin kiitos kaikille Teille, jotka olette tämän mahdollistaneet.

Oppilaitosten yhteisöllisyys on tämän kriisin aikana kasvanut ja puhallamme kaikki ”yhteen hiileen”. Oppilaitosten johtamisen näkökulmasta, olemme kaikki toteuttaneet ”kannustuksesta syntyy innostus” -mentaliteettia ja se on paras tae sille, että saamme hoidettua tämän kriisin yhdessä.

Työniloa kaikille Teille! Me hoidamme tämän yhdessä! Olemme tekemässä historiankirjoihin positiivista näytettä koulutuksen onnistuneesta nopeasta toiminnan muutoksesta opiskelijoidemme parhaaksi.

Kirjoituksen voit lukea myös AMKE ry:n sivuilta.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)