Siirry sisältöön

HOIVApolut-hankkeen kuulumisia

Tukea opintoihin ja työelämäjaksoille hoiva-avustajaopiskelijoille

Tarvitsetko apua moodlen käytössä, oppimistehtävien tai näyttösuunnitelman kirjoittamisessa? Miten sinne kurssialustalle pääsee? Miten haen opiskelemaan? Olisipa mukava, jos saisin lisää tukea työelämäjaksolle. Jos pohdit opinnoissasi tällaisia kysymyksiä tai opettajana mietit, että oppilaasi hyötyisi lisätuesta, niin ole matalalla kynnyksellä yhteydessä HOIVApolut-hankeen työntekijöihin Tiiaan ja Tennaan. Olemme tarvittaessa apuna niin koulussa kuin työssäoppimispaikoillakin. Apu voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista. Teemme myös tarvittaessa kotikäyntejä.

Yksilöllistä tukea jokaisen tarpeita vastaavasti

HOIVApolut-hanke on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) rahoittama. SASKY koulutuskuntayhtymä toimii hankkeen päätoteuttajana. Päätavoite hankkeessa on tarjota erilaisia tukimuotoja hoiva-avustajaopiskelijoille Saskyn oppilaitoksissa sekä etsiä alasta kiinnostuneita opiskelemaan hoiva-avustajaksi. Tukimuodot ovat aina yksilölliset ja ne suunnitellaan jokaisen tarpeita vastaaviksi. Tukea voi saada säännöllisesti tai vain yksittäisen tapaamisen verran.

Tukea tarjoavat hanketiimin Tiia Ketola ja Tenna Salmen

Tiia toimii hankevastaavana, hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja sekä ammatillinen opettaja. Työuraa Tiia on aiemmin tehnyt Tampereella ja ympäristökunnissa erilaisissa ikäihmisten palveluissa sekä toiminut 2.asteen opetustyössä.

Tenna toimii hanketyöntekijänä, hän on koulutukseltaan sosionomi Yamk ja liikuntaneuvoja ja valmistuu lokakuussa ammatilliseksi opettajaksi. Tenna on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa sosiaali- ja kasvatusalan työtehtävissä (mm. lastensuojelu, perheoikeudelliset palvelut, turvakoti, hanketyö, opetustyö, päiväkoti) sekä Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla että Päijät-Hämeessä.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää hankkeen tarjoamasta tuesta, ole yhteydessä hanketiimiin, opoon tai omaopettajaasi.

Tiia: tiia.ketola(at)sasky.fi, puh. 040 640 5674
Tenna: tenna.salmen(at)sasky.fi, puh. 040 640 5673

Hankeaika on 19.10.2022-31.3.2024.

Logo, jossa teksti Rahoittaja Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.
Kelta-sininen logo valkoisella pohjalla, logossa tekstit Sasky koulutuskuntayhtymä ja sasky.fi.