Siirry sisältöön

Hyvinvointi on virrannut Saskyssa

Viikolla 40 on vietetty Hyvinvointivirtaa ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen ja myös Saskyn oppilaitokset ovat olleet aktiivisesti mukana.

Ohjelmaa on ollut todella runsaasti, viikon aikana on päästy kisailemaan mm. paaliviestissä, lakanalentiksessä, polttopallossa ja koko kampuksen olympialaisissa. Tarjolla on ollut mm. aamupuuroa, jazz-aamiaista, pikakampauksia, hierontaa, kehonkoostumusmittauksia ja yhteisiä aamulenkkejä. Rapsuttelua ja halauksiakin oli ohjelmassa, kun Romeo-poni, Onni-koira ja Sasse-maskotti vierailivat oppilaitoksilla.

Ammattiin opiskelevia aktivoidaan Hyvinvointivirtaa -viikolla pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan, teemaviikkoa on järjestetty jo yli kymmenen vuoden ajan. Viikon aikana nostetaan esille opiskelijoille tärkeitä teemoja heitä puhuttelevalla ja toiminnallisella tavalla. Teemaviikkoa koordinoi Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry(siirryt toiseen palveluun). Viikko toteutetaan yhteistyössä eri järjestöjen ja hyvinvointia tukevien organisaatioiden kanssa.

Tänä vuonna hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä edistäviä tempauksia järjestettiin viikon aikana kaikkiaan 123 oppilaitoksessa ja yksikössä eri puolella Suomea, monipuolisesta ohjelmasta on päässyt nauttimaan yli 35 000 ammattiin opiskelevaa.

Erään opiskelijamme ajatus kiteyttää hienosti sen ajatuksen, että pienilläkin hyvinvointia tukevilla teoilla voidaan saada paljon hyvää aikaiseksi: ”Ihanat pienet hetket ovat resepti elämään”

Lisää kuvia ja tunnelmia aktiivisen viikon ajalta löydät Saskyn ja sen oppilaitosten somekanavilta, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Lue lisää Hyvinvointivirtaa -viikosta(siirryt toiseen palveluun)

Turkoosi maskottihahmo, jonka pipossa Sasky-teksti, silittää pientä ponia, kuvassa myös siniseen takkiin pukeutunut henkilö, joka pitää kiinni ponin talutushihnasta.
Sasse-maskotti ja Osaran maaseutuopetusyksikön Romeo-poni kohtasivat Saskyn IDEA-kampuksella.