Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Taitaja -semifinaaleihin on käynnissä

Ilmoittautuminen Taitaja2023 Espoo -kilpailun semifinaaleihin on alkanut ja jatkuu 28.10.2022 saakka. Taitajissa kilpaillaan ammattitaidon suomenmestaruuksista ja ne on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kilpailuvuonna (2023) maksimissaan 22-vuotiaita. Mukana on myös muutamia ikärajattomia lajeja.

Taitaja2023 -kilpailun semifinaalit järjestetään viikolla 5 eli 30.1. – 3.2.2023. Kilpailulajit, lajikuvaukset, semifinaalien tarkemmat ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautumisen rajoitukset kerrotaan Taitaja2023 -verkkosivuilla.(siirryt toiseen palveluun)

Taitaja-kilpailujen finaalitapahtuma järjestetään 8.-11.5.2023 Espoossa. Kilpailujen järjestämisestä vastaa Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia.

Viime vuonna Saskysta osallistui semifinaaleihin 27 opiskelijaa, joista finaaleihin pääsi 8. Finaaleissa Saskyn mitalisaalis oli hieno – Rasmus Joki voitti kultaa ja Oliver Shule pronssia huonekalupuusepän lajissa ja liiketoiminnan opiskelijat Sini Salminen ja Pihla Viita-aho pronssia yrittäjyys -lajista. 

Taitaja-tapahtuma on opiskelijalle hieno mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan sekä kehittää sitä entisestään. Opettajalle kisat ovat loistava tilaisuus verkostoitua, tutustua kollegoihin ympäri Suomen sekä nähdä ja kuulla kuinka opetus on järjestetty muissa oppilaitoksissa. 

Ole pro ja lähde kilpailemaan ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuun!