Siirry sisältöön

Jatkuva haku on auki 24/7

Saskyn oppilaitoksiin voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden ja vuorokauden. Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia tutkinnon tai kehittää omaa osaamistaan. Sinun kannattaa hakeutua koulutukseen jatkuvan haun väylän kautta erityisesti, jos:

Tietoa Saskyn koulutuksista löydät sivuiltamme esim. koulutushaku -sivun kautta. Ko. sivulla voit etsiä koulutusta nimellä tai suodattaa koulutuksia paikkakunnan ja koulutustyypin mukaan. Myös Saskyn oppilaitosten sivuilla on kerrottu lisää koulutustarjonnasta. Jos et heti löydä etsimääsi tai haluat muuten tietää lisää, otathan yhteyttä – olemme täällä sinua varten. Esimerkiksi opinto-ohjaajat ja oppilaitosten toimistot neuvovat tarvittaessa. Saskyn henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.

Sasky Avain palvelee

Saskyn hakija- ja uraohjauspalvelu Sasky Avain aloitti toimintansa maaliskuussa 2022. Uusi palvelumme on tarkoitettu niin henkilö- kuin työnantaja-asiakkaillekin.

Sasky Avain -palvelusta saat tietoa esimerkiksi seuraavista asioista

Hakijapalvelu tarjoaa asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua yhden luukun periaatteilla ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa eteenpäin esim. Saskyn opinto-ohjaajien ja omaohjaajien palveltavaksi. Sasky Avain palvelee myös yrityksiä ja auttaa kartoittamaan niiden tarpeita ja löytämään tarpeisiin ratkaisuja.

Lisätietoa Sasky Avaimen palveluista ja yhteystiedot

Liity mukaan osaavaan joukkoomme! Osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden.