Siirry sisältöön

Jatkuvassa haussa voi hakea 24/7

Saskyn oppilaitoksiin voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden ja vuorokauden. Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan. Sinun kannattaa hakeutua koulutukseen jatkuvan haun väylän kautta erityisesti, jos:

Jos olet juuri päättänyt peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen, haet ensisijaisesti yhteishaussa. Yhteishaun lisäksi voit hakea myös jatkuvissa hauissa, jos niissä on tarjolla sinulle sopiva koulutus.

Tietoa Saskyn koulutuksista löydät sivuiltamme esim. koulutushaku -sivun kautta. Ko. sivulla voit etsiä koulutusta nimellä tai suodattaa koulutuksia paikkakunnan ja koulutustyypin mukaan. Myös Saskyn oppilaitosten sivuilla on kerrottu lisää koulutustarjonnasta. Jos et heti löydä etsimääsi tai haluat muuten tietää lisää, otathan yhteyttä – olemme täällä sinua varten. Esimerkiksi opinto-ohjaajat ja oppilaitosten toimistot neuvovat tarvittaessa. Koko Saskyn henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.

Liity mukaan osaavaan joukkoomme! Osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden.