Siirry sisältöön

Joulun alla tapahtuu

Saskyn oppilaitoksissa aherretaan joulun alla ja tarjolla on paljon tapahtumia ympäri toiminta-alueella. Tervetuloa paikan päälle katsomaan, mitä kaikkea on saatu aikaiseksi!


Tampereen joulutori

Saskyn opiskelijat ovat mukana perinteisellä ja tunnelmallisella Tampereen Joulutorilla, jossa he myyvät itse valmistamiaan tuotteita. Myynnissä on mm. joululaatikoita, jouluisia leivonnaisia sekä kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä käsitöitä. Tuotteiden valmistus ja myynti tapahtuu opiskelijoiden perustamien ny-yritysten kautta. Mukana on opiskelijoita Saskyn Tampereen palvelualan ammattiopiston, Ammatti-instituutti Iisakin ja Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen eri aloilta. Saskyn väen löydät mökistä nro 35.

Tampereen Joulutori on avoinna 3.-22.12.2022 joka päivä klo 11-19. Joulutori löytyy Tampereen Keskustorilta Hämeenkadun varrelta.

Tampereen Joulutorin sivut(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)


Tyrwään Joulutalo

Tyrwään Joulutalo Sastamalassa on lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, jossa on tuotteitaan ja palveluitaan myyvät Saskyn Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen ja Vammalan ammattikoulun opiskelijat. Tarjolla on mm. design-torin tuotteita, kampaamo- ja kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluita sekä kulta- ja puuseppien tuotteita. Tapahtumasta löytyy myös leipuri-kondiittoriopiskelijoiden pitämä kahvila, jossa on myynnissä leipomotuotteita ja virvokkeita, kahvilan tuotteita on mahdollista ostaa myös mukaan. Lisäksi pihakatoksessa on myynnissä kokkiopiskelijoiden keittämää joulupuuroa ja lettuja.

Tyrwään Joulutalo on avoinna 10.-11.12.2022 klo 10-16 ja palvelee osoitteessa Sastamalankatu 2, Sastamala.

Tyrwään Joulutalon sivut(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)


Pehtorskan puutarhamyymälän joulun aika

Saskyn Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Pehtorskan puutarhamyymälä ja Karimaan taimimyynti järjestävät perinteisen joulunavaustapahtuman Pehtorskassa Kokemäellä 5.12.2022 klo 12-17. Myynnissä on mm. joulutähtiä, jouluisia asetelmia ja muuta mukavaa jouluista. Tapahtumassa on glögitarjoilu sekä mahdollisuus äänestää kauneinta jouluasetelmaa.

Pehtorska palvelee joulun alla myös muina päivinä:

Pehtorskan yhteystiedot: Kauvatsantie 189, Kokemäki, puh. 03 5215 3005

Puutarhamyymälä Pehtorskan sivut


Ylä-Satakunnan musiikkiopiston joulukonsertit

Saskyn Ylä-Satakunnan musiikkiopiston soittajat esittelevät taitojaan useassa joulukonsertissa, konsertteihin on vapaa pääsy.

Konserttipaikkojen tarkemmat osoitteet löytyvät Ylä-Satakunnan musiikkiopiston sivuilta


Jouluruuat tilaukseen MSKK:lta

Helpota joulukiireitäsi ja joulupöydän herkut valmiina – Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola – ja cateringalan opiskelijat valmistavat jouluruokia ja leivonnaisia tilauksesta. Tilaukset tulee tehdä 7.12.2022 mennessä. Tilauslista ja tuotevalikoima löytyy osoitteesta www.tableonline.fi(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Bistro Intola). Tuotteet tulee noutaa 21.12.2022 klo 10-13 MSKK:n aulasta (Virtasalmentie 14, Mänttä), maksu käteisellä.

Bistro Intolan sivut


Lämpimästi tervetuloa kanssamme kulkemaan kohti Joulua!

Tummalla taustalla kaksi tähdenmallista valoa.