Siirry sisältöön

Joulun tunnelmaa Sastamalassa

Tervetuloa perinteiseen koko perheen joulunajan tapahtumaan Tyrwään joulutaloon!

Tuttuun tapaan Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sisustussuunnittelun opiskelijat ovat taikoneet joulun ihmemaan ja monta muuta kiehtovaa ja jouluista tilaa oppilaitoksen tiloihin. Tapahtumassa ovat mukana jalometalli-, sisustus-, parturi-kampaamo-, kosmetologi- ja ravitsemusalan opiskelijat ja opettajat, jotka yhteistyössä vastaavat tapahtuman toteutuksesta.

Vierailijalla on mahdollisuus nauttia ja ostaa kotiin vietäviksi ravitsemusalan opiskelijoiden leipomia tuotteita ja virvokkeita, joita myydään kahvilassa. Pihakojusta voi ostaa joulupuuroa ja lettuja. Jalometallialan opiskelijat myyvät valmistamiaan koruja ja muita kultasepäntuotteita. Sisustusalan opiskelijoilta voi ostaa omaan kotiin ja lahjaksi sisustus-, kodinhoito- ja hyvinvointituotteita. Parturi-kampaajat tekevät maksuttomia hiuspohjan pika-analyysejä mikrokameralla. Myytävänä on myös kampaamotuotteita ja hiuskoristeita. Jouluhenkeä voi pysähtyä ammentamaan ja aistimaan sisustajien toteuttamista jouluisista aistitiloista ja stailauksista. Luvassa tietenkin myös jouluisia yllätyksiä!

Tapahtumassa maksutapana toimii käteinen. Joissakin myyntipisteissä voit myös maksaa kortilla ja/tai mobiilimaksusovelluksella. Tarjolla on myös paketointipalvelu.

Sijainti

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, 2.kerros
Sastamalankatu 2 38210 Sastamala

Aukioloajat

Sunnuntai 12.12.2021 klo 10–18
Maanantai 13.12.2021 klo 12–18

Lisätiedot

Tyrwään joulutalon nettisivut(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu tapahtumaan myös Facebookiss(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)a(siirryt toiseen palveluun)

Lämpimästi tervetuloa!

Kolme kirkasta lasipulloa luonnonmateriaalista tehdyn alustan päällä, pulloissa narulla kiinni etiketit, joissa teksti pyykkietikka.