Siirry sisältöön

Kansalaisopistossa kasvun syksy

Seutukunnan alueellinen kansalaisopisto, Saskyn Petäjä-opisto käynnistää syyskautensa entistä vahvempana, kun toimintaa aletaan järjestämään myös Hämeenkyrössä. Tarjolla on nyt entistä enemmän kursseja ja Petäjä-opistosta tuleekin Hämeenkyrön liittymisen jälkeen maan mittapuulla keskikokoinen kansalaisopisto. Henkilöstöä on 130 ja vuosittainen kurssimäärä on yhteensä lähes 400.

Petäjä-opiston painettu opinto-opas jaetaan joka talouteen Hämeenkyrössä, Kankaanpäässä, Karviassa, Kihniössä, Parkanossa ja Pomarkussa. Oppaan voi noutaa myös esim. opiston toimistoista sekä toiminta-alueen kirjastoista, kunnantaloilta ja TE-toimistoista.

Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.8.2022 klo 17. Ilmoittautua voi netissä, puhelimitse, opiston toimistolla ja Hämeenkyrön kirjastolla. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta.

Lasten taiteen perusopetuksen ryhmät aloittavat 15.8. ja kansalaisopiston ryhmät 5.9. Uutta lukuvuotta päästään aloittamaan uusissa tiloissa. Iso osa Hämeenkyrön ryhmistä siirtyy Ammatti-instituutti Iisakin tiloihin, Kyröskoskelta on vuokrattu kädentaitojen opetustila ja Kankaanpäässä kuvataideopetus siirtyy entiseen linja-autoaseman kiinteistöön ja aiempaa väljempiin tiloihin.

Opiston sivujen lisäksi löydät tarkempia tietoja esim. kurssimaksuista ja ilmoittaumisesta Petäjä-opiston tiedotteesta.

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta Petäjä-opistoon!