Siirry sisältöön

Kevään 2020 valmistujais- ja ylioppilasjuhlat Saskyssa

Suomen Kuntaliiton ammatillisen koulutuksen Areena, lukiofoorumi ja lukiorehtoriverkosto, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE, Sivistystyönantajat sekä Yksityiskoulujen liitto ovat laatineet koronaviruksesta aiheutuvan poikkeustilanteen vuoksi suosituksen koskien kevään 2020 ammattiin valmistujais- ja ylioppilasjuhlia. SASKY koulutuskuntayhtymässä noudatetaan annettua suositusta.

Oppilaitokset voivat paikallisten olosuhteiden salliessa järjestää valmistujaistapahtuman etäyhteyksiä hyödyntäen ammatillisen koulutuksen osalta perjantaina 29.5.2020 ja lukiokoulutuksen osalta lauantaina 30.5.2020. Oppilaitokset toimittavat onnittelukirjeen mukana todistukset valmistuville pääsääntöisesti postitse.

Syksyn yhteisen juhlatapahtuman ensisijainen ajankohta on ammatillisen koulutuksen osalta perjantai 28.8.2020 ja lukiokoulutuksen osalta lauantai 29.8.2020. Mikäli juhlatapahtumaa ei tuolloin pystytä järjestämään turvallisesti, voidaan kevään 2020 ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet kutsua joulukuun alussa 2020 järjestettävään syksyn itsenäisyys-, valmistujais- ja ylioppilasjuhlaan.